Här är klänningen som gör succé just nu – syns på flera profiler

- Foto: Foto: Stellapictures
Dela på Pinterest
Kungligheter, influencers och modeikoner – det finns en speciell klänning som sticker ut lite extra just nu och den kommer förmodligen göra succé under modeåret 2018.

Stockholm Fashion Week har nu passerat och vi går in på modeåret 2018 med ny energi, nya trender och nya kollektioner. Vi har redan skrivit om årets trendiga underkläder och vilka trender som kommer explodera på Instagram

Ett modevarumärke som visade upp sina kläder under modeveckan var Stylein, som Isabella Löwengrip precis blivit delägare i – och det är en klänning från kollektionen som sticker ut lite extra.

Först fick vi se Isabella Löwengrip bära den under ELLE-galan, hon matchade den med utsläppt hår, svart handväska och ett par Chanel-skor. 

Bildkälla: Isabella Löwengrip

Men hon var inte ensam. Modeikonen Petra Tungården bar en väldigt snarlik klänning på galan, men med en uppsatt frisyr och spetsiga stilettklackar, även denna klänning är från Stylein.

Bildkälla: Petra Tungården

Efter det fick vi se klänningen på catwalken under Styleins visning på Stockholm Fashion Week, Grand Hotel. 

Bildkälla: STYLEIN

Men, det verkar inte bara vara influenceres och modeikoner som gillar klänningen, utan även kungligheter.

Just nu är prins William och Kate Middleton på besök i Sverige och under gårdagens middag, med bland annat Prinsessan Victoria, såg vi klänningen igen. 

Denna gång var det Victoria som bar den – även hon med uppsatt hår men med större örhängen.

Bildkälla: TT

Klänningen kommer finnas till försäljning till hösten och – och priset på Styleins klänningar brukar ligga mellan 1 000 - 3 000 kronor.

Vi tror givetvis vi kommer se mer av den här typen av klänning då den bara under några veckor har synts på tre av våra största modeprofiler i Sverige – och alla hyllar den.

Mer:

Maybelline släpper nytt smink – nu rasar kunderna mot reklamen

Gilla Modette på Facebook!