Lidl släpper ny kollektion med Heidi Klum – se färgglada plaggen här

- Foto: Lidl
Dela på Pinterest
Efter två framgångsrika kollektioner är Heidi Klum nu tillbaka med sin tredje kollektion tillsammans med Lidl. Den här gången är det fokus på färg, vardag och även barnkläder.

I höstas kom nyheten att Heidi Klum inleder ett samarbete med Lidl, "Esmara by Heidi Klum". Två kollektioner har redan släppts och båda har gjort succé – och nu kommer den tredje klädkollektionen, #LETSDENIM.

Tidigare har det varit leopard, festkläder och stilrena kollektioner – men nu kommer en mer vardaglig kollektion som är inspirerad av Heidi Klums hemstad, Los Angeles. 

Nytt för denna kollektion är att den även innehåller barnkläder, som kommer vara allt från jeansshorts till blus, skor och klänningar.

Foto: Lidl

"Efter två framgångsrika kollektioner presenterar vi nu vår nästa satsning med utgångspunkt i snygga och klassiska vardagskläder. Det känns extra kul att den här kollektionen innefattar kläder för barn så fler kan ta del av vårt modesortiment", skriver Johannes Fieber, Sverigechef på Lidl i ett pressmeddelande.

Kollektionen innehåller allt från jeans till färgglada stickade tröjor, sneakers och regnjackor. Plaggen kommer kosta mellan 59 till 249 kronor och börjar säljas 5 mars i vår.

Se några av vårplaggen nedan:


Foto: Lidl

Mer:

Se allt från Lidls tidigare partykollektion med Heidi Klum här

Gilla Modette på Facebook!