Här köper du vårens trendigaste sneakers

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det går att vara trendig utan att krossa din budget totalt. Här vårens trendigaste sneakers som blir dina för några hundralappar.

Sneakers med stjärnor

Stjärnmönster har varit en riktigt het trend under den här vintern och den kommer fortsätta in på hela det här året. Därför är de här skorna helrätt i vår. Du hittar dem på Zara för ca 400 kronor.

Foto: Zara

Skor med sockor

De här skorna finns både i vitt och i svart och är perfekta till en kjol, ett par mom-jeans eller vanliga svarta tighta jeans. Riktigt snygga och stilrena, perfekt till brunbrända (brun utan solade) ben.

Balenciaga har släppt ett likande par för ca 5 500 kronor men du hittar dessa nedan på River Island för ca 700 kronor.

Foto: River Island
Foto: River Island

Moules sneakers

Under flera säsonger så har vi burit klackar och loafers utan häl och nu äntligen så är det dags för sneakers utan häl. De här godingarna kommer från Mango och blir dina för ca 500 kronor.

Foto: Mango

Sneakers med stora snören

Den här trenden håller i sig i år också och det har trillat in många budgetskor med denna snördetalj. Dessa skor från Even&Odd; finns i rosa, vit och svart och blir dina för ca 320 kronor.

Foto: Zalando/Even&Odd

Glitter och små deltaljer

Detaljrika sneakers med glitter och små söta symboler och märken är helrätt i vår. Dessa söta skorna har dessutom en liten röd färgklick som vi inte tackar nej till. De blir dina på Aldo för ca 650 kronor.

Foto: Zalando/Aldo

Mer:

5 sneakerstrender som kommer slå stort under 2018