Här är Bianca Ingrossos favoritkläder just nu – tre enkla plagg

- Foto: Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Stilikonen Bianca Ingrosso visar upp sina favoritplagg på Youtube – och genast känns det som att vi alla kan kopiera stilen, med en gång.

Bloggdrottningen, modeikonen och tv-stjärnan Bianca Ingrosso är nog Sveriges hetaste influencer just nu. Med över 600 tusen följare på Instagram inspirerar hon med mode och livsstil varje dag.

På sin Youtubekanal har Bianca nu släppt en Q/A – alltså en video där hon svarar på frågor hennes läsare har skickat in.

En av frågorna är vilka plagg som är Biancas favoritplagg, och Biancas svar glädjer oss alla – för det är så enkelt. Bianca visar upp tre favoritplagg, där hennes absoluta favorit är en vanlig oversize-tröja. 

"Den jag alltid har som go to outfit är den här stora stora overize-tröjan. Den täcker rumpan och lår när det är kallare, och du kan ha den som en oversize tröja barbent på höst och vår. Jag älskar den", säger hon i videon.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso

Och spanar vi in Biancas Instagram så ser vi att hon ofta har en svart oversize-tröja, något som är enkelt att styla men ser riktigt snyggt ut.

Foto: Nelly

Du hittar en liknande tröja från Nelly, 249 kronor.

Sedan visar hon också upp en blommig blus, en blus som hon använder när hon vill känna sig lite extra fin.

"En jättefin blus från Zimmermann. När jag känner mig lite tråkig och vill känna mig fin så är det den här jag slänger på mig. Den är väldigt enkel att känna sig bekväm i", säger Bianca.

Foto: Youtube/Instagram

Vi hittade ingen bild där Bianca har på sig blusen, men vi hittade en på Nelly som ser snarlik ut. Den kostar 499 kronor. 

Foto: Nelly

Det tredje plagget Bianca har som favorit är en topp från NA-KD. Den använder hon när hon ska se lite festlig ut, och är en favorit hon aldrig tröttnar på.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso

"Den har mycket cut outs, vilket jag älskar. För jag kan slänga på mig den och min outfit blir intressant direkt. Man ser lite tutts och axlar. Den funkar att ha som topp och går att dra ut som magtopp. Den funkar all year around och blir aldrig trött på den", säger hon.

NA-KD hittar vi den fast i rosa, kostar 399 kronor.

Foto: NA-KD

Så, för att vara lika stylish som Bianca behöver vi alltså bara investera i tre olika plagg – en oversizetröja, en romantisk blus och en festlig topp som funkar hela året om.

Visst låter det enkelt?

Mer:

Se hur Bianca Ingrosso firade alla hjärtans dag här

Gilla Modette på Facebook!