Gina Tricot släpper vårkollektion med stjärndesignern Anine Bing

Dela på Pinterest
Idag blev det klart att Gina Tricot hakar på modetrenden och låter en influencer designa deras nya vårkollektion. Influencern och designern Anine Bing blir den första gästdesignern som Gina Tricot sammarbetar med.

Kalifornien, musikkultur och "Los Angeles" är inspirationen bakom Gina Tricots allra första designsamarbete tillsammans med Anine Bing.

"Lättburna basplagg mixas med denim och statement pieces såsom skinnjacka och leopardboots som andas rockchick look med cool attityd", skriver Gina Tricot i ett pressmeddelande.

Kollektionen kommer släppas den tolfte april och plaggen är limited edition. Ett trettiotal produkter kommer lanseras i utvalda Gina Tricot-butiker och på deras hemsida.

"Vi är oerhört stolta över att få göra vårt första designsamarbete tillsammans med varumärket ANINE BING. För oss kändes det viktigt att förvalta vårt mode-DNA och skapa en kollektion som genomsyras av Gina Tricots starkaste produktgrupper – denim och trikå. Anine Bing är en av våra kunders stora modeikoner, som dessutom är en stark och inspirerande förebild", säger Anna Appelqvist, Brand Director Gina Tricot, i ett pressmeddelande.


Valet av samarbetsdesigner var enkelt och vi kan nog förvänta oss coola och rockiga plagg att inviga våren med. 

"Vi fastnade direkt för hennes rockiga L.A-inspirerade design och är fantastiskt nöjda med kollektionen som har skyhög coolhetsfaktor och andas massor av girl power", fortsätter Anna Appelqvist.

Se en sneakpeak på kollektionen i spelaren ovan!

Mer: 

Då öppnar H&M:s nya butik "Afound" i Stockholm

H&M stänger flera butiker - försäljningen går för dåligt