Här är Linn Ahlborgs bästa tips för att klä sig snyggt

- Foto: Foto: Instagram/Linn Ahlborg
Dela på Pinterest
18-åriga Linn Ahlborg har precis släppt en kollektion tillsammans med modejätten NA-KD. Men vad har Linn för modetips egentligen? Och vilka trender kommer hon inte haka på?

18-åriga Linn Ahlborg är influencern från Gävle som har hundratusentals följare och är en förebild för många.

I söndag släppte Linn sin första kollektion med modejätten NA-KD, en kollektion som slog försäljningsrekord. Kollektionen innehöll allt från somriga klänningar till sexiga silkesklänningar.

Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg

Modette träffade Linn inför lanseringen och passade på att fråga om lite modetips.

– Det är kul att det finns så många olika stilar. Det finns vissa saker jag aldrig skulle sätta på mig själv men som är snyggt på andra, säger hon.

Men när det gäller vilka modetips hon vill ge andra så handlar det om att vara bekväm och strunta i vad anra säger.

Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg


– Jag köper det jag tycker är snyggt och sen sätter jag på mig det. Det tycker jag alla andra ska göra också, säger Linn.

Enligt Linn handlar det om hur du själv uppfattar din stil.

– Tycker man det är snyggt så köp det, alla andra kommer också tycka det är snyggt om du tycker det. Jag har alltid tänkt att jag inte kan ha klackar på krogen för att jag är så lång, och alla killar blir korta, men det är ingen som kollar snett eller tänker konstigt, så jag tycker man ska våga bara, säger hon.

Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg

Linn säger också att hon inte ser sig själv som modebloggare och inte lägger speciellt mycket tid på att sätta ihop en outfit. 

Men det kommer till trender hon inte kommer haka på så finns det några plagg hon inte har fastnat för.

– Byxorna som slutar mitt på vaden, det är en trend jag inte har fastnat för. En annan grej är midjeväskan, det är skitcoolt på andra men inte på mig. Den trenden kommer jag inte haka på, jag är för ocool för det, säger hon.

Mer:

Se allt från Linn Ahlborgs kollektion med NA-KD här

Gilla Modette på Facebook!