Nu öppnar Stadiums nya butik "Sneakers Point"

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Sneakers Point är en ny butik där allt handlar om sneakers och trender. Butiken öppnar i mars och målgruppen ska främst vara unga tjejer

Sportkedjan Stadium kommer idag med en rolig nyhet för alla som älskar sneakers. Stadium Group ska nämligen slå upp portarna för ett helt nytt koncept, Sneakers Point.

Sneakers Point kommer finnas som e-handel men också öppna fysiska butiker – där allt handlar om sneakers. 

Butiken ska erbjuda marknadens bredaste sortiment av sneakers från märken som Adidas, Nike, Reebook, Lacoste, Vans och flera andra. 

"Vår tradition och vårt DNA bygger på att vi ständigt utmanar oss själva och branschen. Den här gången gör vi det lite annorlunda och satsar helhjärtat på skor. Sneakers Point är en destination för alla oss som älskar sneakers och vill få tillgång till det hetaste utbudet", säger Karl Eklöf, CEO på Stadium Group i ett pressmeddelande. 

Foto: Pexels


Målgruppen är yngre personer som älskar sneakers och enligt pressmeddelandet är målgruppen extra inriktad mot kvinnor. 

"Målgruppen för Sneakers Point är yngre personer som följer trender och älskar sneakers. Vi riktar oss till alla men tror att många tjejer kommer att gilla konceptet. Det handlar både om utbudet och utformningen av butikerna som andas ung kvinnlig livssti",, säger Roger Palffy, General Manager för Sneakers Point.

Butiken öppnar online 20 mars och de två första fysiska butikerna öppnar i Norrköping 22 mars och i Malmö 5 april.

Mer:

Läs om Kenzas nya kollektion som säljs på Stadium här

Gilla Modette på Facebook!