14 byxor att uppdatera vårgarderoben med – alla under 500 kronor

Dela på Pinterest
Kicka igång den efterlängtade våren med ett par nya byxor. Boyfriend jeans, kostymbyxor, hög midja eller ljus tvätt. Vi har samlat 14 av vårens hetaste byxor du inte får missa.

Är du på jakt efter den perfekta byxan inför våren? Vi har samlat 14 omtalade byxor du inte får missa. Det bästa av allt är att alla kostar under 500 kronor. 

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

1. Rosa kostymbyxor

Att satsa på kostymbyxor med färg känns helt rätt. Här hittar du dessa från Gina Tricot som blir dina för 399 kronor.

2. Boyfriend jeansen

De perfekta boyfriend jeansen finns här just nu nedsatt i pris till 360 kronor. Vi älskar denna jeansmodell och funkar både till vardag och fest. 

3. Flared gråa byxor

Medelhöga byxor med flare och denna tvätt känns helt rätt i vår. Här blir de dina.

4. Mönstrade kostymbyxor

Att satsa på mönstrade kostymbyxor till våren är så hett. Här finns dessa snyggingar för 399 kronor. Byxan finns även i svart, rosa, rött och blått.

5. Blåa jeans med flare

Denna tvätt på jeans är så snygg och perfekt i vår och du kan spana in dem här. Medelhöga i midjan och något kortare i längden vilket skapar den snygga glipan mellan byxan och skon. 

6. Den rutiga kostymbyxan

Matcha den rutiga kostymbyxan med en blazer och du är hemma. Denna byxa har perfekt passform och är något kortare i längden. De kostar 349 kronor och blir dina här.

7. De utsvängda svarta

Utsvängda byxor i trikå med resår i midjan. Den perfekta vardagsbyxan att klä upp eller ner. Här blir de dina för 199 kronor.

8. Den vita byxan

Letar du efter vita jeans finns de här. Snart är det dags att börja använda vita byxor och det är verkligen ett vårtecken. Denna modell är rak med flare.

9. Blommiga kostymbyxor

Att bära kostymbyxor med mönster ger din outfit det där lilla extra. Dessa kommer från Rut & Circle och känns väldigt våriga. Här blir de dina!

10. Stretchiga kostymbyxor

Kostymbyxor med stretch är en hit på många sett. Förutom att det ser uppklätt ut är det dessutom bekvämt. Dessa med bälte hittar du här för 349 kronor.

11. Ljusa jeans hög midja

En modell med hög midja och kanske den perfekta ljusa tvätten. Något som gör din look mer personlig är att bära jeans med detaljer som dessa. Här blir de dina och de finns även i mörk jeans och grått. 

12. Plisserade utsvängda byxor

Denna plisserade byxa har en hög midja med snyggt skärp. De blir dina här för 349 kronor.

13. Blåa mom jeans 

Spana in de perfekta mom jeansen här. Passar till det mesta och enkla att både klä upp och klä ner. 

14. Burgundy kostymbyxor

Kostymbyxor funkar alltid och dessa i burgundy kommer från Hannalicious kollektion för NA-KD här. Finns även i rosa och grönt och de färgerna är nedsatta i pris.

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

Här är Linn Ahlborgs bästa tips för att klä sig snyggt