Den här väskan är den dyraste som någonsin sålts på Tradera

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Andrahandsmarknaden växer och att köpa dyra märkesväskor är populärt på sajter som bland annat Tradera. I veckan såldes den dyraste väskan någonsin – en väska med så högt värde att affären skulle göras på en bank.

Att köpa och sälja produkter på Tradera och andra sajter blir bara mer och mer populärt, speciellt när det kommer till väskor.

Designerväskor är galet trendigt bland modeprofiler, influencers och andra kändisar. De är ruskigt dyra och kan kosta upp mot hundra tusen kronor – beroende på vilken designer och storlek. 

Att handla desginerväskor på andrahansmarknaden är därför väldigt populärt, då priset brukar sjunka lite, men värdet på väskan kan öka med tiden.

Traderas snittpriserna på designerväskor har ökat med 18 procent under januari och februari i år, jämfört med tidigare år. 

Någon som gick all in var en person som i veckan klickade hem en väska via Tradera – som blev den dyraste väskan som sålts på sajten, någonsin.

Det var en Chanelväska, Chanel jumpo double flap caviar Leather, som såldes för hela 50 000 kronor.

Personen som köpte väskan vann budgivningen redan innan den drog igång, då den köpte den direkt för accepterat pris istället för att gå på budgivning.

Väskan är alltså i kalvläder och har detaljer med 21 karat guld, och enligt säljaren krävs det att du står i kö för att få köpa väskan – och den är slutsåld.

Säljaren skrev även i annonsen att affären gärna skulle ske på en bank, då det handlar om så mycket pengar.

Mer:

Så här sjukt mycket kostar Linn Ahlborgs väskor

Gilla Modette på Facebook!