Här är de populära plaggen som såldes allra mest i februari

Här är 15 plagg som sålde bäst i februari
Nedan har vi listat 15 plagg som sålde bäst under februari - Foto: Foto: Nelly.com, Gina Tricot
Dela på Pinterest
Vi har spanat in de kläder som sålde bäst i februari. Allt från jeans till jackor och accessoarer. Passa på att spana in dem innan dessa kläder tar slut då många känns som ett måste att fylla garderoben med.

Här är 15 plagg som sålde bäst under februari. Inte förvånande att Adele bältet som nu är slut online var en av produkterna. De andra finns fortfarande kvar så varför inte passa på att fylla upp garderoben med några av de mest populära plaggen just nu?

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

1. Den fluffiga koftan

Foto: Gina Tricot

Denna fluffiga kofta har sålt varmt under hela februari. Den finns i många olika färger och är just nu nedsatt till halva priset här.

2. Skepparmössan

Foto: Nelly.com

Det är inte förvånande att vegamössan är en av de mest sålda plaggen. Just denna modell i manchester har fina detaljer och finns här.

3. Den gula jeansjackan

Foto: Nelly.com

Jeansjacka i gult tyg känns helt rätt, denna modell säljs även i rött här och är så fin att bära i vår. Här blir den din.

4. Utsvängda byxor i trikå

Foto: Gina Tricot

Dessa utsvängda byxor i trikå med resår i midjan har sålt i mängder. Den perfekta vardagsbyxan att klä upp eller ner. Här blir de dina för 199 kronor.

5. Axelremsväska i läderimitation

Foto: Nelly.com

Denna snygging kommer från NLY Accessories. Den har en avtagbar axelrem samt dubbla handtag upptill. Det bästa är priset, 399 kronor här.

6. Den rosa ballongtröjan

Foto: Gina Tricot

En av de mest sålda topparna under februari är denna ballongtopp från Gina tricot som du kan köpa här och finns även i andra färger och mönster.

7. Höga träningsbyxor

Foto: Nelly.com

Den höga klassiska träningsbyxan var väldigt populär i februari och finns här för 279 kronor. Inte så konstigt då den mer eller mindre ser ut som den perfekta byxan att träna i.

8. Randig topp

Foto: Gina Tricot

Den randiga toppen är väldigt inne och ger en fransk känsla. Denna sålde i mängder i februari och finns även i andra färger här.

9. Fuskpälsen från NLY trend

Foto: Nelly.com

Denna pälsjacka är en stor favorit och finns här i många olika färger just nu 20 procent rabatt. Väldigt varm och snyggt designad i vågig modell.

10. Solglasögon rund modell

Foto: Nelly.com

Solglasögon i en något rund modell från Pieces. De har sålt i mängder och de blir dina för 129 kronor här

11. De blåa mom jeansen

Foto: Gina Tricot

Mom jeans är en het trend och just denna modell från Gina Tricot toppar listorna. Spana in de perfekta mom jeansen här. Passar till det mesta och enkla att både klä upp och klä ner. 

12. Quiltad liten väska

Foto: Gina Tricot

Denna väska är väldigt populär och har sålt i mängder. Det är en quiltad väska i skinnimitation med axelbandskedja och den finns här.

13. Vacker klänning i spets

Foto: Nelly.com

Kan det vara den stundande balsäsongen som har placerat denna klänning i toppen? Den är otroligt fin och så prisvärd om du är ute efter en balklänning. Här finns den för 779 kronor med de 20 procent rabatt Nelly har nu.

14. Look a like Gucciskärp

Foto: Gina Tricot

Det hypade Adele bältet som nyligen släpptes på Gina Tricot har redan sålt slut online. Vi hoppas att de kommer fylla på med fler. Något som är bra är att de snart släpper ett likadant bälte i vitt, kolla in det här.

15. De vaxade jeansen

Foto: Gina Tricot

Dessa vaxade jeans med låg midja har länge legat i topp hos Gina Tricot och även i februari. Äger du inte redan ett par känns det som att det är hög tid att införskaffa dem, det gör du här för 599 kronor.

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

Modette söker ny bloggare – är du vår nya stjärna?