Här är kläderna som får oss att längta lite extra till sol och semester

Dela på Pinterest
Packa rätt inför semestern med de rätta stilsäkra kläderna. Hitta rätt bikini, skor, väska och klänning till både stranden och middagen på kvällen. Spana in denna lista med kläderna vi verkligen vill ha just nu.

Det börjar bli dags att se efter semestergarderoben. Vi har spanat in modet som verkligen får oss att längta till semestern i solen. En kväll på balkongen med en drink i handen känns mer lockande än någonsin och att då bära vackra plagg känns helt rätt. 

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Den romantiska looken

Här finns denna vita klänning från Dagmar. Matcha klänningen med svarta klackar med snygg detalj, de kommer från Steve Madden och skorna blir dina för 899 kronor. Det sitter i detaljerna så matcha med snygg plånbok för 199 kronor. Bryt av med en detalj i grönt, örhängen från Sophie by Sophie

Tre rosa klänningar 

Klänningen till vänster känns väldigt klassisk och passar till alla tillfällen, den v-ringade rosa klänningen finns här för 349 kronor. Klänningen i mitten med knytning finns här för 349 kronor. Sedan långklänningn med vacker u-ringning blir din här för 599 kronor.

Den sportiga looken

De svarta lösa shortsen finns här och här kan du spana in den randiga skjortan för 349 kronor. De snygga pepsi-skorna finns här. Små väskor med bredare band är verkligen inne och känns både sportigt och chict. Här hittar du den lilla väskan från Dagmar.

Tre blommiga klänningar

Här kan ni spana in den mörka blommiga långklänningen och här är den söta blåa klänningen med blommor för 449 kronor. Här finns även den rosa klänningen. 

Chic stil till stranden

Denna shirt-dress finns här för 399 kronor i blåvitt är en klassiker till stranden som är så chic. Här kan du spana in denna leopardbikini. Vi kan inte låta bli att tipsa om dessa skor från Steve Madden som var en stor favorit förra året, nu kan du fynda skorna för 25 procent rea. Matcha med guldiga ringar från Sophie by Sophie.

Tre blåa klänningar

Kritrandigt är så snyggt på semestern och här finns denna klänning för 299 kronor. Klassisk klänning med knytning som passar till alla tillfällen, den med knytning finns här för 349 kronor. Sedan har vi spanat in denna blå långklänningen som blir din här. 

Röd klassisk

En långklänning på semestern passar både till stranden och på kvällen, här finns denna underbara röda för 599 kronor. Matcha det varma vädret med ett mobilskal med palmer som finns här. Något som passar till långklänningar är platta sandaler att blanda stilen med. Dessa svarta sandaler blir dina för 299 kronor. Här blir bältet ditt här för 199 kronor.

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

Modette söker ny bloggare – är du vår nya stjärna?