15 lyxiga små saker vi gärna vill ha i påskägget

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Snart är det påsk, och om vi får drömma vill vi gärna att påskharen fyller ägget med någon av de här godsakerna!

Det här är en redaktionell artikel som innehåller adlinks.

Vi hoppas att det funkar lika bra att skriva önskelista till påskharen som till tomten. Här är 15 våriga och härliga saker vi önskar oss!

1. Armband från Sophie by Sophie

Det här vackra armbandet är det perfekta signatursmycket som du kan bära varje dag. Det kommer från Sophie by Sophie och du hittar det här.

2. Dessa snygga sneakers

Nya sneakers till våren är ju ett måste och vi älskar dessa med pärlor och strasstenar som dekoration. Perfekta både till vardags och en utekväll! Dessutom kostar de bara 299 kronor.

3. Smink från the BalmSminkmärket the Balm är kända för sina härliga förpackningar som gör sminkväskan lite roligare. 

Produkterna är riktigt bra de med, här hittar du deras matta bronzer och här multiprodukten Mary-Lou Manizer som kan användas som highlighter eller ögonskugga!  

4. En skön kashmirtröja

Nu har Soft Goat släppt sin vårkollektion och där finns så mycket fint, till exempel dessa två tröjor. Här hittar du dem och många fler!

5. Något fint under

En svart spetsbehå är riktigt fint att skymta under en vit skjorta eller transparent blus (transparent är en av vårens stora trender)! Behån kostar 199 kronor här.

6. Randig skjorta

Den här randiga skjortan bär vi gärna på uteserveringarna i vår, matchad med ett par snygga blåjeans och stora solglasögon. Du hittar den här för 349 kronor.

7. Godis

Självklart vill man även ha gott godis i påskägget!

Amerikanska Reese's peanut butter cups är sjukt goda, och här kan du köpa en påse med 70 stycken mini-cups för bara 29 kronor.

De klassiska chokladäggen med knaprig yta vill man inte vara utan! Dessutom är de ju riktigt fina.

8. En vårig väska

De här härliga väskorna är perfekta för våren! Du hittar den rosa här för 349 kronor och den gröna här för 299 kronor.

9. Sassy stash

Den här grejen är riktigt smart! Det är alltså ett strumpeband som har små förvaringsfickor för till exempel mobil och kort, som du bär under kjolen så att det inte syns. Perfekt för utekvällarna när man inte vill bära på en handväska! Här hittar du det.

10. En sheet mask

En lyxig sheet mask är perfekt för påskägget! Den vänstra masken innehåller aktivt kol som drar ut orenheter ur huden och detoxar. Du hittar den här i ett tre-pack!

Den andra är en grymt återfuktande mask som ger hyn rejält med glow. Den innehåller proteinet kollagen som gör hyn elastisk och slät. Köp den för 29 kronor.

11. En ny parfym

Det är härligt att anpassa doften efter den nya säsongen. Här är två nya vårdofter vi tycker om!

Escadas Sorbetto Rosso är inspirerad av den italienska Amalfikusten och doftar mandarin, vattenmelon, mysk och hav. Du hittar den här.


Den här nya versionen av Pradas parfym Candy heter Sugar Pop och är en blandning av sött och friskt med noter av grön citrus, bergamott, vanilj och persika. Den hittar du här!

12. Doftljus

Doftljus kan man inte ha för många av! Voluspas väldoftande ljus kommer i riktigt snygga förpackningar och är dessutom veganska. Du hittar de olika dofterna här.

13. Solglasögon

Nu är det dags att plocka fram solglasögonen, och kanske köpa ett par nya. Dessa kostar bara 79 kronor här.

14. Armband från Sophie by Sophie

Det här vackra armbandet från Sophie by Sophie är nedsatt med halva priset! Här hittar du det.

15. Brun utan sol-mist för ansiktet

Tidigt på våren kan man vilja hjälpa solen lite på traven. Den här ansiktsmisten från James Read ger en brun utan sol-effekt samtidigt som den är hudvårdande. Klicka hem den här.

Det här är en redaktionell artikel som innehåller adlinks.