ASOS nya sätt att visa upp kläderna på ska göra det lättare att shoppa

Dela på Pinterest
Nu kommer det bli lättare att shoppa kläder på ASOS och se från början hur kläderna sitter på flera olika kroppstyper.

Det är inte helt lätt att se hur ett klädesplagg sitter i verkligheten, på din kropp, utifrån en bild på en hemsida där en modell bär upp kläderna.

Men för att ge en bättre bild av kläderna och visa hur plaggen kan sitta på olika kroppsformer så håller ASOS just nu på att ta fram en ny teknik så vi kommer kunna se hur kläderna sitter på olika kroppstyper.

"Omg jag älskar Asos ännu mer!!! Äntligen visar de samma produkter på tjejer med olika kroppstyper", Skriver Eleanor på Twitter.

Och ASOS svarade och berättade att vi ska hålla våra ögon öppna på deras app där de kommer börja rulla ut det här konceptet på.


"Vi testar alltid ny teknik som kan göra våra kunders upplevelse ännu bättre. I det här fallet, exprimenterar vi med AR för att visa prudukten på modeller i olika storlekar, så kunder kan få en bättre inblick i hur något kan passa deras kroppsform", skriver Seventeen att ASOS utlåtit.

De berättar även att det kommer finnas fler bilder på hur plaggen sitter på i olika vinklar.

Ett annat företag som sticker ut för sin kreativitet är svenska modekedjan Monki som vill att du skriver under ett kontrakt när du handlar. Se vad det innebär i spelaren nedan:

Mer:

Britney Spears frontar KENZO:s nya kampanj

Gilla Modette på Facebook!