Här är H&M:s bröllopskollektion – perfekt till sommaren

Dela på Pinterest
Bal, studenten, bröllop och midsommar - H&M:s bröllopskollektion är här och vi vill ha allt till sommarens alla fester.

Att lansera bröllopskollektioner är galet trendigt just nu. Att köpa en brudklänning ska inte längre kosta skjortan och utbudet är nog större än någonsin. Vi har tidigare sett bland annat Primark och Nelly lansera kollektioner med fokus på bröllop – och nu är det H&M:s tur.

För på H&M:s hemsida hittar vi nämligen en "bröllopsektion" som går under namnet The Wedding Shop. Där har varuhuset samlat en gäng klänningar, skor och annat som passar till ett bröllop.


Den innehåller allt från riktiga brudklänningar, barnklänningar och även ett gäng outfits till tärnor och bröllopsgäster.

Dessa klänningar kostar 799 och 599 kronor. Klänningar som såklart även fungerar till balen eller andra stora fester i sommar.

Vill du ha en kort brudklänning (eller studentklänning) så är den i mitten på bilden superfin och trendig, den kostar 699 kronor. Den blå och rosa klänningen kostar 799 kronor. 

Den här brudklänningen kommer vi nog se på flera brudar i år. Den kostar endast 699 kronor.

Den här mysiga meshklänningen kostar 1 499 kronor. 

Sedan har alltså H&M den här brudklänningen i sitt sortiment. En brudklänning som är helt galet vacker. Den kostar 1 999 kronor. 

Här hittar ni resten av kläderna under bröllopskategorin.

Mer:

11 budgetvarianter av förlovningsringar – alla under 1 000 kronor

Gilla Modette på Facebook!