Vårens trendigaste färger som alla kommer vilja klä sig i 2018

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Efter en lång, mörk och kall vinter så är det äntligen dags för värme, sol och nya färgskalor i garderoben. Här är de populära färgerna som du kommer vara extra trendig i under sommar och våren 2018.

1. Ljuslila

Plagg i ljusa toner av lila kommer vi få se mycket av i vår. Färgen gör sig som bäst på romantiska plagg, gärna i stickat- eller sidentyg. Så om du vill klä dig i en trendig färg som inte sticker ut för mycket så är ett ljuslila plagg ett måste i din garderob.

Bild: Mango

2. Bubbelgummsrosa

I kontrast till den pastelliga våren så kommer bubbelgummsrosa som en ordentlig färgklick och slår ner i garderoben. Matcha nederdel med topp som Lisa Olsson gör på bilden nedan. En färgglad kostym är alla rätt under våren 2018.

Bild: Lisa Olsson

3. Krispig vit

Vitt på vitt, från topp till tå i krispig vit är en av de största trenderna i vår. Och det är så vackert till solkysst sommarhy. Om du ännu inte äger ett par vita byxor så borde du införskaffa ett par att bära till sommaren. Det är lika lätt att matcha som med svarta byxor – men så mycket somrigare!

Bild: Emilia Rengifo

4. Citrus gul

Gul var den hetaste färgtrenden 2017 och den håller även i sig denna säsongen. Vem kan motstå den här uppiggande kjolen från Bikbok som Influencern Elin Skoglund bär? En riktig sommardröm!

Bild: Elin Skoglund

5. Röd-röd

Den röd-röda tonen gjorde starkt avtryck i modevärlden under hösten och den har hängt sig kvar under hela vintern. Men i och med att vårkänslorna kommer så vill vi passa på att klä oss i mer färger och då är rött såklart en av favoritfärgerna.

Bild: Jamie Sellmén

Mer:

Här är hela listan över alla H&M:s designersamarbeten någonsin