Här är allt från Bianca Ingrossos nya smyckeskollektion

- Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har nu släppt en ny kollektion tillsammans med Guldfynd, och det är både ringar, örhängen, halsband och armband.

Det var förra året som Bianca Ingrosso lanserade sin första smyckeskollektion tillsammans med Guldfynd. Tidigare har vi även sett influencers som Molly Rustas och Josefin Dahlberg designa egna smycken, något som blir mer och mer populärt när det gäller designsamarbeten. 

Nu har Bianca släppt sin andra kollektion tillsammans med Guldfynd och den här gången har Bianca designat allt själv från grunden. 

Bianca Ingrosso säger att hon är ännu nöjdare över den här kollektionen än den tidigare, och att hon vill att man ska få känslan av självsäkerhet och styrka – något hon också säger att hennes nya parfym doftar. 

"Jag vill att man i mina smycken ska få känslan av självsäkerhet och styrka, jag själv upplever att jag fångat den känslan och jag hoppas att alla ni som köper mina smycken kommer känna samma sak", skriver hon på bloggen.

Kollektionen innehåller allt från ringar, halsband, armband och örhängen, i både guld och silver. Smyckena finns att köpa i Guldfynds fysiska butiker men också online. Priserna ligger mellan 198 - 1 598 kronor. 

Se alla bilder från kollektionen nedan:

Foto: Guldfynd

Foto: Guldfynd
Foto: Guldfynd
Foto: Guldfynd
Foto: Guldfynd

Här hittar ni alla smycken.

Mer:

Bianca Ingrosso släpper parfymen "Lei" – här kan du köpa den

Gilla Modette på Facebook!