Miley Cyrus släpper kollektion tillsammans med Converse

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Artisten och skådisen Miley Cyrus har tillsammans med Converse släppt en kollektion med skor som är glittriga, somriga och lekfulla.

Miley Cyrus, 25, är känd både som artist och som skådespelare, kanske mest för sin roll som Hannah Montana. Men nu står hon i strålkastarna av en helt annan anledning – nämligen mode. Miley Cyrus har släppt en kollektion tillsammans med Converse.

På sin Instagram hypar hon kollektionen rejält och det hela verkligen skriker Miley Cyrus.

Bildkälla: Instagram/mileycyrus

Tillsammans med Converse har hon tagit fram en kollektion som beskrivs som ”modig, lekfull och 100 procent Miley”.

Den innehåller både skor och kläder, och hela kollektionen ska spegla vem Miley är och ska vara skor som passar alla – oavsett kön eller livsstil.

Bildkälla: Converse

"Mileys samarbete med Converse speglar känslan av självförtroende. Resultatet är en kollektion som tillåter alla som bär den att vara exakt vem de vill vara varje dag", skriver Converse i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Converse

Miley själv säger att hon har mixat sig själv och sina fans i kollektionen.

”Jag hade verkligen mina fans i huvudet och hjärtat när jag skapade den här kollektionen. Jag tog det som de älskar med mig och vad jag älskar med dem, och gjorde det till en design”, säger Miley i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Converse

Vi får se glittriga skor, som ska vara inspirerade av Miley uppträdande och hennes country-rötter i skor som liknar ”bandana”.

Bildkälla: Converse


Mer:

Här är det trendiga mönstret alla kommer klä sig i under 2018

Gilla Modette på Facebook!