Här är detaljen som alla populära designerväskor har gemensamt

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Lyxiga designerväskor med den här detaljen säljer slut på ett ögonblick. Så om du vill shoppa en väska som ser dyr ut ska du hålla utkik efter ett visst animal print.

De lyxiga designerväskor som säljer som smör just nu har en detalj gemensamt – och det är själva mönstret på väskan.

WhoWhatWhere skriver om denna microtrend som fått genombrott nu men kommer slå igenom stort framåt hösten och vintern 2018. De designer väskor som säljs slut på nolltid är väskor med krokodilmönster.

Men eftersom att dessa lyxvarianter säljs slut direkt, och för att skona våra plånböcker en aning så tänkte vi tipsa om några budgetalternativ om du vill shoppa en designertrend för en mer rimlig peng.

Foto: Chiquelle

Denna väska hittar du på Chiquelle och den blir din för ca 600 kronor. Perfekt till plugget eller jobbet om du har massa saker du behöver få med dig.

Foto: Chiquelle

Den här är lite mindre och perfekt för en runda på stan eller om du ska iväg på fest. Även denna väska hittar du på Chiquelle och blir din för ca 500 kronor.

Foto: Boozt

En annan godbit som är något av det lyxigare slaget är denna lilla väska från Leowulff som blir din för ca 2 410 kronor.

Så om du vill vara en av de första med denna höst- och vintertrend redan nu så vet du vilket mönster du ska ha på väskan. När det kommer till kläder så är det dock ett helt annat mönster som gäller. En av vårens största trender kretsar nämligen kring ett visst mönster. Se vilket i videon nedan:

Mer:

Här köper du hjärtformade solglasögon som alla influencers har just nu