Här är allt från Elsa Hosks nya kollektion med Bik Bok

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Supermodellen och modeikonen Elsa Hosk har tidigare samarbetat med klädkedjan Bik Bok – och nu är hon tillbaka igen. Den här gången är det sommarkläder utan dess like, och det blir blommigt, fräscht och ljust!

Supermodellen och modeikonen Elsa Hosk, som även är känd som en "Victoria Secret-ängel" släppte sin första kollektion med modekedjan Bik Bok hösten 2017. Det blev givetvis en succé och nu är hon tillbaka med helt helt sprillans ny kollektion – som är inspirerad av det härliga 90-talet.

”Det har varit jätteroligt att designa den här kollektionen och att få skapa alla mina 90-talsdrömplagg. Sommarens kollektion är mer flirty än den första jag gjorde, men har fortfarande samma lekfullhet och coola anda!" säger Elsa Hosk i ett pressmeddelande.

Så, den nya kollektionen tar oss tillbaka till tonåren, med plagg som den lilla svarta, jeansjackor och puffärmar. Vi ser även cut-outs och magtröjor, som är trendigt än idag.

"Vi är väldigt stora över att kunna presentera ytterligare en kollektion tillsammans med Elsa. Vi älskar hennes stil och det gör även våra kunder. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda även en sommarkollektion", säger Emma Hedman, Marketing Manager Bik Bok, i pressmeddelandet.

Se allt från kollektionen nedan: 

Bildkälla: BikbokBildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok
Bildkälla: Bikbok

Kollektionen släpps 31 maj på nätet och i Bik Boks fysiska butiker. Priserna kommer variera mellan 99 - 699 kronor.

Mer:

Efter succén: Nu släpper Bik Bok ny kollektion med supermodellen Elsa Hosk

Gilla Modette på Facebook!