Rihannas nya underkläder möter kritik: "Jag är så besviken"

- Foto: Instagram/SavageXFenty
Dela på Pinterest
Förra veckan lanserades Rihannas underklädesmärke "Savage X Fenty". Underkläder som går i samma linje som Rihannas beautymärke Fenty Beauty – alltså att bryta normer och inkludera alla. Men nu möter märket kritik och önskar fler storlekar.

Det var förra veckan som Rihannas nya underklädesmärke "Savage X Fenty" lanserades världen över. De såldes slut nästan direkt och i Sverige har även modejätten Zalando tagit in några av plaggen.

Underkläderna skulle gå i samma spår som Rihannas beautymärke Fenty Beauty, som är inklunderande och normbrytande.

Men bara några dagar efter lanseringen mötte Rihanna och märket Savage X Fenty kritik från konsumenterna. 

Bildkälla: Instagram/SavageXFenty

Märket lanserade flera olika kollektioner där plagg som underkläder, sovkläder och accessoarer finns med. Rihanna lovade att kollektionerna skulle innehålla kläder för alla kroppar och storlekar, men nu ifrågasätter flera märket – då de inte hittar sin egen storlek.

Bildkälla: Instagram/SavageXFenty

Flera har påpekat att bh-storlekarna inte passar personer med större bröst än DDD-kupor.  "Kommer SavageXFenty ta in större storlekar?" frågar en konsument på Twitter. Och personen är inte ensam.

"Jag är besviken. Ni säger att det ska finnas alla storlekar, men jag hittar inte min?" är en annan kommentar.

"Mina bröst är för stora för Savage x Fenty. Jag är ledsen", skriver en annan.


Savage X Fenty svarar dock på kritiken och säger att de är i uppstartsfas, och att det kommer komma in flera storlekar och varianter.

Mer:

Se mer av Rihannas nya underklädesmärke här

Gilla Modette på Facebook!