Lindex underkläder lanseras hos Nelly – Här är några av plaggen

- Foto: Izabelle Nordfjell/TT
Dela på Pinterest
Nu lanserar modekedjan Lindex ett urval av deras kollektion Lindex Lingerie hos nätbutiken Nelly.com. Målet med samarbetet är att introducera Lindex för en ny, ung och modemedveten målgrupp.

Nu kan du äntligen hitta ett urval utav Lindex Lingerie även hos den stora online butiken Nelly. Lindex är en av de ledande modekedjorna för kvinnor som erbjuder allt i från mode, smink, accessoarer och underkläder. Lindex och Nelly.com ska nämligen starta ett samarbete där en del av Lindex underkläder kommer att lanseras på nätbutiken Nellys hemsida.

– På Lindex tror vi att sättet vi kombinerar vår e-handel och digitala närvaro med våra fysiska butiker, och hur kanalerna stärker varandra är en nyckel till vår konkurrenskraft. Lindex Shop Online startade för ett årtionde sedan och att samarbeta med en stor online-aktör som Nelly är ett naturligt nästa steg, säger Sophie Ready, Digital Partnerships Manager på Lindex.  

Nelly erbjuder ett brett utbud av varumärken och är en av Nordens främsta nätbutiker inom mode. Genom deras samarbete kommer Lindex Lingerie att introduceras för en ny, ung och modemedveten målgrupp. 

Här är några av de plagg du nu kan hitta på Nelly.com

Den här fina hudfärgade behån finns redan nu.
Det här vita settet med spets är en del av plaggen.
Eller varför inte den här tidlösa spetsbehån i svart.

Mer:

Lindex nya vårkollektion är här och den ger oss fjärilar i magen