Kendall Jenners nya ankelväska – vad tycker ni om den?

Kendall Jenner visar upp en ny väsktrend - Foto: Unsplash/Instagram
Dela på Pinterest
Kendall Jenner visar upp sin nya väska, som varken sitter på magen, ryggen eller går att bära med händerna. Nu kan vi bara gissa att det här blir nya trenden inom modevärlden, eller vad tror ni?

Systarna Kardashian/Jenner är experter på att sätta nya (eller ta tillbaka gamla) trender när det kommer till mode. De har miljontals följare på Instagram och kanske är det då inte så konstigt att folk tar efter vad tjejerna har på sig.

Och nu kommer mellansystern Kendall Jenner och visar upp en väska som flera nu tror kommer bli en stor trend framöver. Det handlar en superliten "ankle bag". 

På Instastory har hon visat upp den lilla väskan, som i hennes fall kommer från Chanel, och nu sprids bilden som en löpeld på internet.

Bildkälla: Instagram/kendalljenner

Folk har minst sagt olika åsikter om den lilla väskan men de allra flesta verkar vara överens – det ser ut som en fotboja. Alltså en sådan du har på dig om du blivit dömd till fängelse i högt sex månader, men får avtjäna straffet hemma.

Bildkälla: Twitter
Bildkälla: Twitter

Flera tycks också vara överens om att det ser riktigt roligt ut, men att vi om ett tag förmodligen kommer bära en själva. Då det är en typisk trend som vi skrattar åt nu – men kommer älska sen. 

Bildkälla: Twitter

Vad tycker ni? Kommer bära upp väskan med foten framöver? 

Mer:

Så såg kändisarna ut på röda mattan under Mamma Mia 2 premiären

Gilla Modette på Facebook!