Höftkedjan i guld är höstens hetaste accessoar – här köper du det

Midjebälten i guldfärgad metall är en av de hetaste trenderna under hösten 2018. - Foto: Instagram/JosefineHJ Instagram/Hannaschönberg
Dela på Pinterest
En av de största trenderna under hösten 2018 är definitivt metallbältet i guld som alla stora modeprofiler bär runt sin höft just nu – och vi vet var du köper det.

Att sommaren börjar lida mot sitt slut innebär ju också att hösten är på väg, med alla härliga nya trender. En av de största trenderna inför hösten 2018 är midjebältet i metall som vi sett flera fashionistor burit den senaste tiden.

Det går att matcha till allt från klänningar, byxor eller jeans. Till både vardags och till fest. Så det är inte konstigt att dessa metallkedjor blivit så populära.

I årets höstkollektion av Kenza Zouiten Subosics egna märke, Ivyrevel, så har de snappat upp trenden och släppt ett eget bälte som är galet snyggt.

Detta bälte i guldfärgad metallkedja sålde slut inom nolltid på Ivyrevels hemsida.

Som ni förstår så sålde det tyvärr slut på nolltid. Men misströsta inte för det. Om du inte hann norpa ett i tid så kan du antingen signa upp dig så du får ett mail när de kommer in i butik igen – eller shoppa något av dessa snygga bälten som vi plockat fram.

Bildkälla: Zalando

Skärp med guldig kedja, Vanzetti ca 400 kronor.

Bildkälla: Zalando.

Midjeskärp i guldig kedja med berlocker, Versace ca 2 400 kronor.

Bildkälla: Nelly

Midjeskärp med stenar, Nelly ca 130 kronor.

Bildkälla: Nelly

Midjeskärp med strass, Nelly ca 150 kronor.

Bildkälla: Pretty little thing

Midjeskärp i silverfärgad metall, Pretty Little Thing ca 175 kronor.

Mer:

15 trendiga höstjackor som du borde satsa på 2018