Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Blake Livelys outfit fick kritik av manligt fan – nu hyllas svaret

Blake Lively kritiseras för outfit på Instagram – men hennes comeback är så mycket bättre.

Dela på Pinterest
Blake Lively fick en kommentar av en kille på Instagram att hon borde avskeda sin nuvarande stylist. Något som verkar vara lättare sagt än gjort.

Blake Lively har under de senaste veckorna varit i New York på en pressturné för hennes nya film, "A Simple Favor", där hon skådespelar tillsammans med bland annat Anna Kendrick. 

Under veckornas gång har vi sett Blake bära allt från en sammetskostym till en neongrön kostym, dock finns det några som har reagerat extra mycket på hennes spektakulära outfits. 

Blake Lively kritiseras för sin outift
Blake Lively som ständigt är i ropet med trendiga outfits och nya filmer. Bildkälla: Taylor Jewell/AP/TT

Vi har sedan barnsben fått se Blake Lively leverera stilsäkra och alltid lika snygga outfits, då hon bland annat spelade fashionistan Serena van der Woodsen i Gossip Girl. Dock uppskattar inte alla den före detta Gossip Girl-stjärnans outfits, då Blake Lively nyligen fick en mindre schysst kommentar av en följare på Instagram.

Blake Lively ute i New York
Outfiten som Blake Lively kritiserades för på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures/VIKO

"Jag säger detta med så mycket kärlek och respekt för dig babe, snälla anställ en stylist eller avskeda den nuvarande.", skrev en av Blakes manliga följare. 

Detta var en kommentar som från första början inte ens hade behövts uttryckas, och Blake Lively skulle kunna ignorera den följare som valde att kritisera hennes outfit. Men istället kom hon med en comeback som svar på kommentaren – och den är så rolig.

View this post on Instagram

Blake 👏🏻 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

"Tack för tipset, sir. Ack, jag har försökt avskeda @blakelively så många gånger. Men den där b*itchen kommer hela tiden tillbaka. Hon lämnar mig inte ifred.", svarade Blake Lively följaren som kritiserade hennes stil.

Blake Lively levererar alltid stilsäkra outfits
Blake Lively på "The Met Gala" i New York. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Vi kan minst sagt säga att Blake Lively är "the queen" av roliga comebacks på kommentarer av följare som försöker kritisera henne. Och vem skulle egentligen tacka nej till Blake Lively som stylist? 

Läs mer:

Så här såg kändisarna ut på MTV Video Music Awards 2018