Här är plagget du måste ha i garderoben i höst – och den är så mysig

Kläder
Här är höstens trendigaste plagg - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Hösten närmar sig och det börjar bli dags att uppdatera garderoben. Ut med sommarkläderna och in med höstkläderna.

Hösten är en favorit årstid hos många. Under hösten kan man klä sig i tjocka stickade tröjor, grövre boots och mysiga fluffiga jackor. Och äntligen är tiden inne då vi kan klä oss så varmt vi bara kan. 

Med denna tid kommer även nya trender som gäller för hösten och vintern. En av höstens eventuellt största trend är cardigans, eller koftor som det heter. För många är en cardigan kanske förknippat med vad man bar som barn när det var kyligt ute. 

Höstens trendigaste plagg är koftan. Bildkälla: Instagram/Hannastefnasson

Men från och med i höst är koftan lika trendig på medelålderskvinnan som på den unga kvinnan. Denna säsongen är koftan det hetaste (och skönaste!) plagget du kan ha i garderoben år 2018. Om du vill vara extra trendriktig i höst bör du satsa på en kofta som är oversized och i tjockare material, snarare än en tunn kofta som sitter åt runt överkroppen. 

En annan trend som har varit aktuell i sommar är de stora knapparna som vi sett på både klänningar och tröjor. Om det var en trend som ditt hjärta slog volter över kan du passa på att köpa en kofta med stora knappar då det är högst aktuellt även i höst. 

Koftor i jordnära toner som är oversized är populärt. Bildkälla: Instagram/_jeanettemadsen_

Skynda fynda en oversized kofta med ballongärmar i en jordnära färg, Burgundy rött eller grått och bär ovanpå en längre klänning för en extra trendig look. 

Vi har listat de snyggaste koftorna i butik och online i videon ovan, inspireras och klicka hem med en gång! 

Är det dags att uppdatera garderoben? Kolla då in de trendigaste väskorna du bör köpa inför hösten 2018 i videon nedan.