Modeller med tre bröst gick på catwalken under Milano Fashion Week

Modell
Här är modellerna som gick på catwalken med tre bröst - Foto: Davide Maestri/WWD/REX/SHUTTERSTOCK/TT
Dela på Pinterest
En av de mest spektakulära visningarna under Milano Fashion Week var utan tvekan det italienska streetwear märket GCDS.

Modemånaden är igång där fashion week går av stapeln i några av världens främsta städer, New York, London, Milano och Paris. Modehusen har möjlighet att visa upp nästa säsongs stora trender. Under modeveckan i Milano stod det italienska streetwear märket GCDS för en av de mest spektakulära visningarna. GCDS står egentligen för God Can't Destroy Streetwear och grundades 2015 av bröderna Giuliano och Giordano Calza. 

Sedan dess start har märket vuxit till att bli ett av de mest eftertraktade varumärkena bland de nya på modescenen. Två internationella influencers som under årets gång bland annat har fallit för GCDS fängslande slogans är Bella Hadid och Kendall Jenner. 

Under modeveckorna har modehusen möjlighet att visa upp kommande trender. Bildkälla: Unsplash

Det är mycket som händer under en modevisning och det ena modehusets visning sticker ut mer än det andra. Men den kanske mest bisarra modevisningen stod GCDS för när de hade två modeller med tre bröst som gick längs catwalken.

Modellerna hade ett protetiskt tredje bröst mellan deras bröst, som syntes tydligt under deras croppade sport-behåar. 

En av modellerna med tre bröst. Bildkälla: Davide Maestri/WWD/REX/SHUTTERSTOCK/TT

I en intervju med Women's Wear Daily ska grundaren Giuliano Calza ha avslöjat looken och berättat att det ska påminna om en karaktär i actionfilmen Total Recall. Tanken var att ge visningen en dystopisk känsla – som om alla datorer i världen skulle krascha och samhället transporterades tillbaka till de gamla dagarna. 

GCDS ville skapa en dystopisk känsla. Bildkälla: Davide Maestri/WWD/REX/SHUTTERSTOCK/TT

Och på tal om modeveckan, har du koll på vad som var det enda Gigi Hadid hade i sin handväska under en middag med Business of Fashion? Vi undrar varför vi aldrig har tänkt på det tidigare – se vad det var i videon nedan.