Här är höstens trendigaste färger på kläder

Modevisning
I dessa färgerna ska du klä dig i höst - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Höstens färger brukar vara dova, mysiga och går i samma ton som löven som faller ner från träden. Men i höst kan vi förvänta oss lite andra nyanser på våra kläder.

Silver

Silver är inte bara färgen som fungerar bäst på fest, i höst är det även trendigt att gå klädd i silver på vardagarna. Klä upp din helsvarta outfit med ett plagg i silver och stråla! 

Hos Erdem får vi se silver, paljetter och mycket volanger. Bildkälla: Grant Pollard/AP/TT

Rosa

Vem har sagt att rosa är en färg som passar bäst på sommaren? Denna hösten är den mer aktuell än någonsin tack vare designers som Alexander Wang, Tory Burch och Carolina Herrera. Matcha det rosa plagget i höst med en svart outfit, eller en klassisk färgblandning som grönt eller rött. 

Rosa är en av höstens trendigaste färg. Bildkälla: Instagram/_jeanettemadsen_

Mustig orange

Hösten är som sagt känd för att vi klär oss i dova färger som matchar löven som faller från träden. Och orange är utan tvekan en av de färgerna som vi förknippar mest med hösten. Orange är lika snyggt på stickade tjocka tröjor och klänningar i höst. Dessutom är orange en färg som går bra ihop med de flesta färgerna, så det är bara till att blanda fritt. 

Vi kan inte låta bli att vilja klicka hem en orange kappa... Bildkälla: Instagram/blaireadiebee

Grönt

Klä dig i grönt i höst och du kommer garanterat att vara trendig. Grönt förekommer på enfärgade plagg men även tillsammans med de trendiga djurmönstren. Några av de stora modehusen som anammat grönt inför hösten är Valentino, Marni, Versace samt Moschino som är högst aktuella i höst i samband med deras samarbete tillsammans med H&M.

Marni visade upp en tvåfärgad kappa i svart och grönt. Bildkälla: Stella Pictures

Är du shoppingsugen och vill köpa kläder i de trendigaste färgerna? Kolla då i videon ovan där vi har samlat plaggen i de trendigaste färgerna. 

Har du koll på vilket plagg du borde ha i garderoben i höst? Om inte, kika i videon nedan. Du kommer inte ångra dig!