Här bryter Cara Delevingne mot klädkoden på kungliga bröllopet

Cara Delevingne går längs catwalken
Cara Delevingne bröt mot de kungliga klädkoderna - Foto: Thibault Camus/AP/TT
Dela på Pinterest
Cara Delevingne var gäst på prinsessan Eugenies bröllop i helgen. Men däremot bröt hon klädkoden på den kungliga bröllopet.

Om det är någon gång som du bör följa klädkoder så är det på ett kungligt bröllop. Det finns strikta regler på vad gästerna får, respektive inte får bära på vigseln. Men någon som struntade fullständigt i de kungliga reglerna under fredagens bröllop var Cara Delevingne som körde sitt egna race istället. 

Cara Delevingne på öppningen av Longchamp. Bildkälla: Andy Kropa/AP/TT

I fredags sa prinsessan Eugenie ja till sin nyblivne make Jack Brooksbank i Windsor Castle i London inför cirka 800 gäster. Kravet på gästerna var att kvinnorna skulle ha klänning och bära en hatt medan männen var tvungna att ha på sig en frack. 

Men regler är ibland till för att brytas, vilket var något som Cara Delevingne såg till att göra med stil. Istället för att bära en fluffig och prinsessliknande klänning med tillhörande hatt valde hon istället att köra på den androgyna looken. 

Cara Delevingne bar en smoking från Emporio Armani. Bildkälla: Gareth Fuller/AP/TT

Cara Delevingne anlände till Windsor Castle iklädd en svar smoking från Emporio Armani och en hatt signerad Chanel på huvudet. Och kanske var det som så att det inte var ett krav på kvinnorna att bära klänning, men vare sig det var det eller inte så måste vi medge att Cara Delevingne utan tvekan var en av de snyggast klädda bröllopsgästerna.

Cara var dock inte den enda från familjen Delevingne som var gäst på det kändistäta bröllopet, även storasystern och skådespelerskan Poppy var gäst på prinsessan Eugenies stora dag. Hon satsade dock på en lite mer feminin look i puderblå klänning som Oscar de la Renta designat. 

Poppy Delevingne körde istället på en puderblå klänning från Oscar de la Renta. Bildkälla: Gareth Fuller/AP/TT

Och kanske var det så att Cara Delvingne hade ett budskap i valet av kläder, kvinnor behöver inte alltid bära sockersöta klänningar. Kostym, eller smoking som i Caras fall, behöver inte vara endast för män. 

Och på tal om prinsessan Eugenies kungliga bröllop, en annan gäst som fick uppmärksamhet var prins Harry och hans Meghan Markle. Även Meghans klädval ifrågasattes och många misstänkte en bulle i ugnen, och visst hade de rätt. Kolla i videon nedan hur det gick till när det brittiska hovet gjorde Meghan Markles graviditet officiell.