Khloé Kardashian lät Tristan vara i förlossningssalen efter otroheten

Bilden är ett montage. Bilden till vänster visar när Khloé Kardashian och Tristan Thompson kysser varandra. På bilden till höger ser man Khloé under förlossningen.
I det nyaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians berättar får vi se Khloés förlossning av dottern True – mitt under tumultet efter pojkvännen Tristans otrohetsskandal. - Foto: Khloé Kardashian och Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bara timmar innan Khloé Kardashian skulle föda sitt första barn med Tristan Thompson så läckte filmer på när Tristan var otrogen med andra kvinnor. Nu berättar hon allt i ett avsnitt av Keeping Up with the Kardashians.

I det nya avsnittet av Keeping Up with the Kardashians så får vi se vad som egentligen hände i förlossningssalen när Khloé födde sitt första barn, True, bara några timmar efter att pappan Tristan Thompsons otrohet avslöjats.

Nyheten chockade hela familjen och i trailern till säsongen så får man se Kims reaktion på nyheten.

"Unfollowed. I hate him – sorry not sorry", säger en upprörd Kim I en annan scen och refererar till Tristan Thompson.

Även mamma Kris ifrågasatte Tristan och tidigare killars beteende mot kvinnorna i familjen.

"Dessa killarna går alltid för sloppy seconds", säger Kris Jenner.

Khloé tillsammans med dottern True som föddes tidigare i år.

Men nu har KUWTK-avsnittet släppt där vi faktiskt får följa med in i förlossningssalen och se vad som hände. Och det visar sig att Khloé lät Tristan vara med under förlossningen tillsammans med resten av familjen.

Hon berättar under avsnittet att hon inte tar permanenta beslut utifrån tillfälliga känslor. Hon säger även under inspelningen att hon inte visste hur hon kände, eller vad hon skulle göra. Utan beslutet om parets framtid skulle hon ta senare när allt lagt sig.

Och det verkar som att de försöker igen. Tristan har synts flitigt på Khloés sociala medier och samtidigt som avsnittet hade premiär så twittrade Khloé om sina känslor.

"Oavsett vad Tristan gjorde mot mig skulle jag aldrig ta denna stund ifrån True eller Tristan. Hon ska inte bli straffad för hans handlingar. Han är hennes pappa och de båda förtjänar att älska varandra så mycket de kan", skriver Khloé på Twitter.

"En födsel är inget du kan göra om. När du gjort det valet kan du inte ta tillbaka det. Tänk stort folk", skrev Khloé.

På videon som spreds kunde man se hur Tristan var otrogen mot Khloé med två okända kvinnor.

I avsnittet ser vi även hennes systrar som visar sin avsmak öppet mot Tristan i förlossningssalen. Dessutom kommenterar de händelsen och deras åsikter är inte lika förlåtande som Khloés. De tror att han bara ångrar sig för att det ser dåligt ut i hans jobb och att Khloé är för snäll mot han under förlossningen.

Något som Khloé nu kommenterar på sin Twitter.

"Jag älskar mina systrar mer än något annat i denna värld och jag respekterar helt och hedrar deras åsikter. Men de var inte där när jag började få värkar och jag berättade för Tristan vad jag ville ha i förlossningssalen", skriver Khloé på Twitter.

"Jag gjorde det väldigt tydligt att jag fortfarande var äcklad av hans handlingar men att jag inte skulle låta NÅGOT förstöra det ögonblick jag väntat på i HELA mitt liv", skriver Khloé om avsnittet på Twitter.

Se hur familjen reagerade i videon nedanför:

Mer: