Rihanna släpper årets sexigaste underkläder – till alla hjärtans dag

Savage x Fenty, Rihanna, underkläder, underklädeskollektion 2019
I Rihannas kollektion finns ett utbud av flera sexiga underkläder. - Foto: Savage x Fenty
Dela på Pinterest
Rihanna har nu lanserat Savage x Fenty lingerie – en splitterny underklädeskollektion som passar perfekt på Alla hjärtans dag. Se de snyggaste och sexigaste underkläderna 2019 här!

Det var bara en vecka sedan Rihanna lanserade 50 olika concealers för hennes sminkmärke Fenty Beauty. Nu släpper hon ännu en nyhet – som är perfekt för Alla hjärtans dag!

Världsstjärnan Rihanna har nu skapat en helt ny underklädeskollektion kallad Savage x Fenty lingerie för att låta kvinnan ta plats, och spanar vi in bilderna förstår vi vad hon menar! I kampanjen lyfts flera olika kroppstyper och tjejer, något vi på Modette diggar stenhårt! 

Plaggen går i kärlekens färg med rosa och röda kulörer och andas sex. Prislappen landar på 200-800 svenska kronor. I kollektionen hittar du fina bh:ar, linnen, spetsunderkläder, silkespyjamaser och mycket mer. 

Med mindre än en månad kvar till Alla hjärtans dag kanske det är dags att ta ett kik på Rihannas nyheter? Och det bästa av allt, du kan klicka hem det du önskar till Sverige redan nu! 

Spana in några av bilderna här! 


Rihanna på en av alla kampanjbilder för den nya underklädeskollektionen. Foto: Savage x Fenty
Du hittar olika färger bland underkläderna, men ska de passa extra bra på Alla hjärtans dag passar rosa eller rött perfekt. Foto: Savage x Fenty
Fler olika typer av modeller lyfter den nya kollektionen och denna bh är en av våra favoriter! Foto: Savage x Fenty


Foto: Savage x Fenty

Hela kollektionen hittar du på savagexfenty.com. 

Men det är inte bara underkläder som Rihanna tipsar oss om. Stjärnan har sminkmärket Fenty Beuty och har avslöjat ett av hennes alla hacks när det kommer till att fixa sin make-up. Rihanna sminkar nämligen alltid en speciell kroppsdel. Kan du gissa vilken? Få svaret i videon nedan, vi kan lova att det inte är den du tror!

Läs också: OMG! Här visar Rihanna hur hon sminkar sina läppar