Boohoo släpper "front string body" – och det är det sjukaste vi sett

Foto: Boohoo
Foto: Boohoo - Foto: Foto: Boohoo
Dela på Pinterest
Stringtrosor kan vara riktigt smidigt när man har ett par byxor där man inte vill visa troskanten. Men vad en "string" där fram skulle göra för skillnad undrar nu alla.

Årets märkligaste plagg är här. En stringbody – med stringen där fram. Modekedjan Boohoo har släppt en "front string body" som just nu förvirrar kunderna ordentligt. Bilden sprids som en löpeld på Twitter och alla ställer sig nu frågan; WHY?!

Bodyn förvirrar flera som ifrågasätter både syftet och passformen på plagget som kan vara det konstigaste vi sett.

Passformen tycks vara på flera av de olika body-modellerna på hemsidan, så det här med string för murran kanske är en grej?

Foto: Boohoo.com
Foto: Boohoo.com

Priserna på dessa bodys varierar beroende på modell. Men plaggen på bilderna ovan kostar cirka 130-170 kronor beroende på material och passform.

Flera har redan reagerat på plagget och de ifrågasätter nu vad Boohoo egentligen håller på med.

"Front string?!?! Är det en verklig grej Boohoo wtf är det här var är hennes vagina", skriver en användare på Twitter.

"WTF - Boohoo behövde dubbelkolla imorse, nepp det är definitivt en front string? Mode har blivit galet!", skriver en annan användare.

Alla får bära vad de vill, men det krävs nog en riktigt bra anledning från Boohoo innan majoriteten hakar på trenden med string för vaginan... Eller vad tror ni?


En kan ju börja undra om det verkligen är bra för ens vagayay att gå runt med en sådan body. Men är det skadligt för kroppen att bära vanliga stringtrosor varje dag? Vi har kollat upp detta. Se svaret i videon nedanför.

Mer:

Det här händer om du använder stringtrosor varje dag

Därför får du blekta fläckar i trosorna