Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bella Hadid tar tillbaka 00-talstrenden – nu bär hon upp stringtrosan

Bella Hadid och Hailey Bieber satsar båda på att bära upp looken med stringtrosan.

Dela på Pinterest
Bella Hadid och Hailey Bieber tog just tog den tidiga 00-talstrenden tillbaka – och den är riktigt otippad!

Senast såg vi detaljen på Hailey Biebers klänning under MET-galan 2019 – en klänning som väckte stor uppmärksamhet i media. Trots många upphöjda ögonbryn och blickar verkar det nu som att hon var en riktig trendsättare och tog den tidiga 00-talstrenden tillbaka. 

Senast på modevisningen av Versace Men's Spring 2020, där det visades upp både man- och kvinnoplagg, var det nämligen just ett plagg som stack ut lite extra – en synlig stringtrosa matchat med ett par låga byxor. Ja, lite liknande Hailey Biebers galaoutfit.

Hailey Bieber
Foto: Stella Pictures

Modet har ju en tendens att plocka upp gamla trender genom de senaste åren, och det är precis det som verkar ske nu. Under Versace-visningen bar ingen mindre än Bella Hadid upp den nya looken med den "synliga stringtrosan". Frågan är om vi kommer se detta på alla influencers framöver?

Bella Hadid
Bella Hadid under visningen. Foto: Stella Pictures
Bella Hadid
Är det här den nya trenden? Foto: Stella Pictures

En annan kändis som kanske just startade sommarens största trend är Kylie Jenner. Se den otippade accessoaren och avgör själv, hiss eller diss?

Mer:

Midsommarkransar i plast online – från 29 kronor i butik

15 klänningar att bära som gäst på bröllopet – utifrån klädkoden