Mest läst

Här är de 17 snyggaste jackorna att satsa på till hösten

Letar du efter en ny jacka till hösten 2019? Vi har listat våra favoriter – oavsett om du är ute efter lyx eller budget!. Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Vet du vilken jacka du vill bära i höst redan nu? När hösten 2019 närmar sig med stormsteg gäller det att vara förberedd. Vi listar de 17 snyggaste höstjackorna just nu, från lyx till budget!

Övergångsperioden från sommar till höst är här. Det kan vara svårt att veta hur man ska klä sig på de där  tidiga och krispiga höstdagarna. Oavsett vad du väljer så kan du räkna med att vara trendig om du investerar i någon av redaktionens favoritjackor till hösten 2019 här nedan!

1. Mysig oversize i fuskpäls

Redaktionens favorit! Denna jacka är helt perfekt. Fuskpäls, oversize och mysig vibe – shoppa den här för 1 300 kronor.

2. Trendig i rutigt!

Rutigt är det trendigaste mönstret i höst! Om plånboken tillåter, satsa på denna goding från Baum und Pferdgarten – shoppa denna lyxiga dröm här!

3. Jacka med knytdetalj och knappar

Den perfekta jackan för övergångsperioden mellan sommar och höst! Denna jacka i manchester har en härlig grön färg, knappar och knytdetalj. Här blir den din för 990 kronor.

4. En lyxig dröm

Denna lite lyxigare variant är bara så snygg! Den höjer nivån på vilken outfit som helst. Vi vill helst ha på oss denna jacka hela hösten – du hittar den från Stand Studio här!

5. Kort kappa i ull

Kort kappa i ull! Håller kanske inte på de kyligaste av höstdagar, men den är ju så snygg så det gör nästan inget. – spana in den här hos &Other Stories.

6. Håll dig varm i höst!

Mysigt värre! Denna dröm från Gina Tricot är både snygg och prisvärd. Här blir den din för 499 kronor.

7. Djurmönstrat från By Malena Birger

Djurmönstrat slår ju aldrig fel! Du kommer garanterat att stå ut ur mängden i höst om du investerar i denna lyxiga trenchcoat – du hittar den här.

8. Liva upp med rosa

Liva upp i höstmörkret med en rosa färgklick! Oversize-jacka i manchester – den blir din för 699 kronor här.

9. Lång kappa med knytdetalj

Denna kappa från danska märket Ganni är både elegant och cool, det vill säga värd varenda krona – spana in denna lyxiga jacka här!

10. Den perfekta fuskpälsen

Letar du efter den perfekta fuskpälsen? Här är den!  Shoppa den här hos &Other Stories.

11. Läder, läder, läder!

Läder är en stor modetrend till hösten! Varför inte satsa på en snygg skinnjacka? Finns att klicka hem här för 799 kronor.

12. Lackkappan gör succé

Är läder inget för dig? Satsa då på lack! Vi älskar denna lackkappa från Nelly.com  899 kronor här!

13. En klassisk kappa i kort modell

Vill du ha något mer stilrent? Som håller säsong efter säsong? Då vill vi tipsa om denna söta kappa i kort modell från Arket. Du hittar den här!

14. Vi älskar rutigt just nu

Så snyggt med rutigt! Denna rutiga kappa kommer garanterat att göra succé i höst – 1 099 kronor här.

15. Make a stetment!

För Matrix-fantasten! Eller ja, för den lite mer vågade i alla fall. Denna kappa i trendigt läder och markerad midja är riktigt iögonfallande. Det är kanske just därför vi älskar den.  Spana in den här!

16. Snyggt och stilrent i grått!

Varför krångla till det? Denna underbara långa kappa är bara perfekt – spana in denna snygging från Carin Wester här.

17. Mörk jeansjacka

Vi älskar jeansjackan! Och ja, den håller en bit in på hösten också. Satsa på en mörkare variant och styla med en snygg halsduk eller poncho – shoppa den här!


Läs även: Hösten 2019: Här är de stora modetrenderna du ska satsa på