Här är de 6 snyggaste jackorna att satsa på till hösten

Letar du efter en ny jacka till hösten 2019? Vi har listat våra favoriter – oavsett om du är ute efter lyx eller budget!
Letar du efter en ny jacka till hösten 2019? Vi har listat våra favoriter – oavsett om du är ute efter lyx eller budget! - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Vet du vilken jacka du vill bära i höst redan nu? När hösten 2019 närmar sig med stormsteg gäller det att vara förberedd. Vi listar de 6 snyggaste höstjackorna just nu, från lyx till budget!

Övergångsperioden från sommar till höst är här. Det kan vara svårt att veta hur man ska klä sig på de där  tidiga och krispiga höstdagarna. Oavsett vad du väljer så kan du räkna med att vara trendig om du investerar i någon av redaktionens favoritjackor till hösten 2019 här nedan!

1. Jacka med knytdetalj och knappar

Den perfekta jackan för övergångsperioden mellan sommar och höst! Denna jacka i manchester har en härlig grön färg, knappar och knytdetalj. Här blir den din för 990 kronor.

2. Liva upp med rosa

Liva upp i höstmörkret med en rosa färgklick! Oversize-jacka i manchester – den blir din för 699 kronor här.

3. Läder, läder, läder!

Läder är en stor modetrend till hösten! Varför inte satsa på en snygg skinnjacka? Finns att klicka hem här för 799 kronor.

4. En klassisk kappa i kort modell

Vill du ha något mer stilrent? Som håller säsong efter säsong? Då vill vi tipsa om denna söta kappa i kort modell från Arket. Du hittar den här!

5. Vi älskar rutigt just nu

Så snyggt med rutigt! Denna rutiga kappa kommer garanterat att göra succé i höst – 1 099 kronor här.

6. Make a stetment!

För Matrix-fantasten! Eller ja, för den lite mer vågade i alla fall. Denna kappa i trendigt läder och markerad midja är riktigt iögonfallande. Det är kanske just därför vi älskar den.  Spana in den här!

Läs även: Hösten 2019: Här är de stora modetrenderna du ska satsa på