Höstskor 2019: Här är tipsen för dig!

Shoppa snygga och varma skor till hösten!
Sommaren börjar närma sig ett slut och det är dags att uppdatera garderoben till hösten 2019. Underbart, vi älskar att shoppa. Här är 10 skor att köpa redan i dag! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Visst är det underbart när hösten kommer och man får en anledning att shoppa nya skor? Det tycker i alla fall vi! Här hittar du våra tips på de 10 snyggaste stövlarna och kängorna att bära i höst.

Det kan vara svårt att hitta de där perfekta höstskorna som funkar både på dagen och på kvällen. Vi har listat 10 riktigt snygga stövlar och kängor att satsa på!

1. Ankelboots ormskinn

Snygga ankelboots med hög klack i ormskinnsimitation – 549 kronor här.

2. Låga boots med snörning

Snyggt med en söt klänning till rejäla kängor! Låga boots med western-vibbar vid tån och snörning – 699 kronor här.

3. Höga cowboy-boots

Redaktionens favorit! Höga cowboy-boots i svart. Så snyggt under en söt kjol eller i jeans – 699 kronor här.

6. Festliga stövletter från Mango

Detta är den perfekta skon att glida i efter jobbet när det vankas AW! Så snygga – 699 kronor här.

7. Dr. Martens patent

Dr. Martens klassiska kängor är ett givet tips till hösten! Dessa kängor kommer med en lackad patent-yta vilket vi verkligen gillar – 2100 kronor här.

8. Låga boots med nitar

Wow vad snygga dessa boots skulle vara till en mönstrad långklänning! När hlsten bjuder på lite kyligare väder kan du med fördel bära dem med en strumpa i  – 499 kronor här.Vilka skor kommer du att satsa på till hösten?

Satsar du på kängor eller stövlar? Klack eller ej? Oavsett vilken smak du har är det viktigt att investera i varma (och snygga!) skor till hösten. Det är ju så tråkigt när man går runt och fryser. Då tappar man lättare humöret och hösten blir mindre härlig helt enkelt.

Bildkälla: Unsplash

Läs även: Höstens trendigaste accessoar – köp ett vadderat diadem nu