Se bilderna när Hailey Bieber visar upp bröllopsklänningen

Hailey Bieber och Justin Bieber har gift sig – se bilderna här! - Foto: Instagram/haileybieber & Instagram/ justinbieber
Dela på Pinterest
​Hailey Bieber visar äntligen upp bröllopsklänningen som så många har velat se, och vi kan säga så här, det var värt väntan!

Många har velat se hur Hailey Bieber såg ut när hon gifte sig med världsstjärnan Justin Bieber – och nu visar hon äntligen upp den efterlängtade brudklänningen.

Under stjärnparets bröllop i South Carolina den 30 september sågs hon i en långärmad off-white klänning med en v-ringad rygg. Brudklänningen var designad med en lång kjol som en så kallad "fishtail" och hade en detalj som minst sagt stack ut. På brudslöjan stod det: ”Till death do us part”.

Foto: Instagram/ haileybieber
Foto: Instagram/ haileybieber
Foto: Instagram/ haileybieber

Foto: Instagram/ haileybieber

Designen bakom Haileys brudklänning

Virgil Abloh fick frågan att designa Haileys brudklänning och var inte långsam på att tacka ja. På Instagram har designern även lagt ut en skiss på hur klänningen skulle se ut.

– Virgil Abloh, tack för att du gjorde så att min vision blev verklighet och skapade min drömklänning. Du och teamet i Off-White är fantastiska och jag är för alltid tacksam att jag fick bära er vackra skapelse, skriver Hailey Bieber på Instagram.


Foto: Instagram/ virgilabloh

Hailey och Justin Bieber lurade förut hela världen med ett aprilskämt. Se vad de gjorde i videon nedan.

Mer:

Bachelor 2019: Så heter alla tjejer på Instagram