Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Oscarsgalan 2020: Så såg kändisarna ut på röda mattan

1 av 20

Se hur kändisarna gick klädda på Oscarsgalan 2020.

Dela på Pinterest
Renée Zellweger, Scarlett Johansson och Jessica Alba var några av kändisarna som strålade på Oscarsgalans röda matta. Se hur de såg ut här!

Under natten till måndag, svensk tid, prisades de bästa inom filmvärlden när Oscarsgalan 2020 gick av stapeln på Dolby Theatre i Hollywood. 

Totalt delades 16 Oscarsstatyetter ut, bland annat i kategorierna Bästa film och Bästa regi. Det blev storslam för den sydkoreanska filmen "Parasit" som prisades med hela fyra statyetter. Även Renée Zellweger fick pris för Bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i "Judy", och Brad Pitt för Bästa manliga biroll för sin roll i "Once Upon a Time in Hollywood".

Kvällen bjöd på fina tal, skratt, tårar, stora musiknummer och naturligtvis – magnifika klänningar och outfits! På röda mattan såg vi allt ifrån bara axlar till långa släp. I videon nedan har vi samlat de finaste kreationerna från årets Oscarsgala.

Mer: 

Bafta-galan 2020 – så såg kändisarna ut