Här är klockorna vi älskar - för alla tillfällen

Dela på Pinterest
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Perfekta studentpresenten


Den perfekta presentasken att önska dig i studentpresent! Detta vackra kit innehåller delar som går att variera till hela 16 modeller. Band i stål eller roséguld, så att du enkelt kan matcha efter outfit eller andra smycken. Urtavlor i klassiskt vitt och band i modernt mesh. 

Tidlöst mode 

Det här är verkligen en klassiker! Variera upp till 32 tidlösa modeller av klockor. Passar garanterat din outfit, oavsett vad du tar på dig. Det ultimata kitet för en het accessoar med andra ord.

Till kvällens look

Skapa en look till kvällen i stilrent vitt eller svart. Två färger som aldrig går ur tiden, eller hur? Presentasken innehåller band i läder eller mesh, med silverdetaljer eller guld, vit urtavla eller svart. Variera efter humör! 

Till den romantiska outfiten

Wow, med denna ask får du hela 12 klockor till priset av en! Piffa till det med en urtavla i vacker rosa färg, perfekt till den romantiska looken. Tänk blommiga långa klänningar på sommaren. 

På konserten eller festivalen

Dessa klockor är stilrena och moderna, med en rockig twist. Kitet ger dig hela 32 olika modeller i svart och silver. Perfekta till kvällslooken, konserten eller varför inte festivalen? 

Festliga tillfällen

Vem behöver inte lite mer glamour i livet? Dessa klockor är bara några varianter på hur du kan bygga din klocka med denna glammiga presentask. De är ju bara så snygga och känns dessutom väldigt lyxiga. Perfekt till festliga tillfällen. 

Piffa upp vardagen

Vår favorit! Ett vackert set av damklockor som ger upp till 32 olika modeller. Passar dig som gillar klassiskt med en twist och vågar utmana dig själv. Modernt med svart, klassiskt med silver och vågat med rosa. En härlig kontrast i vardagen.

Gör ett statement

Skapa en modern look med en stilren touch. Dra blickarna till dig med rött band eller låt klockan göra ett diskret statement med ett band i silver mesh. Det perfekta kitet av klockor för den som gillar variation. 

Guld eller silver!

Har du mest smycken och accessoarer med detaljer av guld eller silver? Lugn, du behöver inte välja vilken klocka du ska köpa för att kunna matcha din garderob. Med detta kit får du allt. Mixa och matcha hur du vill. 

En stilren look

Stilrent set av klockor som ger dig hela 24 olika modeller i svart, guld eller vitt. Två olika urtavlor som ger dig ännu fler valmöjligheter. Varför köpa flera klockor när du har detta kit? 

Klockan i fokus

Denna presentask ger dig flera olika klockor. Passar perfekt till den som antingen vill ha klockan i fokus eller har en väldigt färgstark personlighet. I denna ask får du band i rött, lila och starkt rosa, samt urtavlor i två varianter.