Nyår 2021: Hitta din outfit med dessa 11 perfekta plagg

Nyår 2021: Outfits vi älskar! - Foto: Foto: Creative Lab/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Nyår 2021 blir ytterligare ett annorlunda nyår. När vi tackar hej då till året som gått vill vi gärna göra det med stil. Så fixar du nyårslooken!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Oavsett om du firar nyår med en digital fest eller sitter i soffan framför en mysig film, så vill man ju klä upp sig lite extra när man ringer in det nya året. Särskilt när vi säger hejdå till 2021 som beskrivits som ett "skitår" av många. Ja, då gäller det ju att fira lite extra och det gör vi helst i en skimrande blåsa omgiven av glitter och glamour. 

Nyårsoutfit: Kortklänning med paljetter

En god nyhet för att som älskar glitter och glamour. Nu är paljetter från topp till tå riktigt trendigt. Spana in denna skimrande klänning. Den perfekta outfiten till nyår 2021.Klicka hem den här för 449 kronor.

Nyårsoutfit: Byxor med paljetter

Dessa tajta paljettbyxor ger en garanterad wow-effekt på nyår. Styla med matchande blazer eller bara en mysig stickad tröja om du vill låta byxorna stå i fokus (lika snyggt till vardags). Klicka hem dem för 499 kronor här.

Nyårsoutfit: One shoulder-klänning

Alltså denna lilla blåsa från NA-KD är ju allt vi bett om. En riktig goding som håller i garderoben många år framöver. Så snygg med den pampiga volangpuffen. Finns att köpa här för 449 kronor.

Nyårsoutfit: Den lilla svarta

Den lilla svarta är en klassiker när det kommer till fest. Begreppet som myntades av Coco Chanel på 1920-talet känns lika tidlös år 2021, hundra år senare. Blir din för 499 kronor här.

Nyårsoutfit: Kjol med fransar

Fransar är en av vinterns stora modetrender. Den perfekta nyårsoutfiten får du om du stylar med en transparent långärmad t-shirt och en oversize blazer (gärna med bälte i midjan. Köp här för 449 kronor.

Nyårsoutfit: Stickad klänning

Den stickade långa klänningen kanske blir år 2021s allra skarpaste nyårsoutfit. Den är både mysig och snygg. Dressa gärna upp den med glittriga och iögonfallande accessoarer för att ge effekten av en riktigt uppklädd look! Blir din för 500 kronor här.

Nyårsoutfit: Klänning med cut out

Ett riktigt trendsäkert alternativ är denna svarta kortklänning med trendiga cut outs. Riktigt snygg klänning som andas både 80-talet och 90-talets ikoniska grunge vibes. Blir din för 199 kronor.

Nyårsoutfit: Jacquardkjorta med krage

Ett trick som nog många av oss har lärt oss såhär i coronatider som präglas av Zoom-möten är att man lätt kan komma undan genom att sätta på sig något festligt upptill (och ändå bära mjukisbyxor nedtill). Vi gillar denna härliga jacquardskjorta! Shoppa här för 399 kronor.

Nyårsoutfit: Klänning med puffärm

En underbar nyårsklänning i svart. Puffärmar, markerad midja och kort kjol – allt man kan önska i en nyårsblåsa helt enkelt! Endast 499 kronor här.

Nyårsoutfit: Mysig pyjamas

Om du istället väljer att fira nyår all-in i mjukiskläderna – då vill det till att dina mysplagg är riktigt snygga. Vi älskar detta mjuka set från Monki. Matcha med ett långt pärlhalsband, en tjusig huvudbonad och en fuskpälsjacka för den ultimata Sex and the City-looken likt den Carrie Bradshaw bar på nyår i första filmen.  Klicka hem setet här.

Nyårsoutfit: Byxor med slits

Dessa byxor är det perfekta plagget att bära på nyår. De är riktigt trendiga och dessutom supersköna. De får ett extra plus i kanten eftersom de passar till allt i din garderob och för att du kan använda dem även efter nyår 2021 (tänk hållbart). Ta din nyårsoutfit till nya höjder – köp dessa populära byxor med slits. Endast 150 kronor här.


Läs även: Så fixar du stilen till nyår 2019: Nyårsklänningar vi älskar