11 snygga höstjackor – under 500 spänn

Trendiga höstjackor under 500 spänn.
Trendiga höstjackor under 500 spänn. - Foto: Boohoo
Dela på Pinterest
Det bästa med hösten är alla mysiga jackor och nytt mode man kan unna sig. Här är några grymt fina jackor, som dessutom är riktigt prisvärda.

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Oavsett om du vill ha en skinnjacka eller något fluffigt så finns här något för dig. Spana in våra favoriter här.

1. Randigt

Den här snygga kimonon finns i både svart och vitt. Helt rätt för de lite varmare höstdagarna! Du hittar den för knappt 200 spänn här.

2. Lång kappa

Den här fina kappan finns i hela sju färger! Så du kan lätt hitta din favorit, eller klicka hem alla färger för varje tillfälle. Den blir din för 182 kronor.

3. Vegan Suede Biker

Det här är det optimala valet för att tuffa till en outfit! Jackan finns i sju olika färger – för bara 312 kronor hos Boohoo.

4. Jeansjacka med slitningar

Den klassiska jeansjackan fungerar såklart även till hösten! Den här är i en lite längre modell och har snygga slitningar. Spana in den här.

5. Regnjacka

Även om du inte vill inse det – så kommer faktiskt dagar av regn och rusk snart. Därför är det bra med en snygg regnjacka som skyddar dig. Kolla in alla färger här.

6. Volanger

Hur drömmig är inte den här tunna kappan? De stora volangerna är hur fina som helst. Den kostar bara 156 kronor.

7. Teddy Coat

Hösten är helt rätt årstid för mysiga jackor i teddyfluff. Den här finns i tre härliga färger för bara 299 kronor.

8. Faux Leather Biker Jacket

Skinnjackan är ett klassiskt plagg – och kan sätta attityd på alla typer av klädkombinationer. Den här är riktigt billig med sitt pris på 351 kronor.

9. Oversize jacka i fluff

Som sagt, teddyfluff är helt rätt! Den här är dessutom extra härlig i sin oversize-modell. Kolla in den för 299 kronor just nu.

10. Fodrad jacka

Håll värmen i höst – med den här jackan för 312 spänn.

11. Stilig kappa

Med sina raka linjer känns den här kappan nästan professionell – alltså som om den är perfekt för jobbet. Du hittar den här för 390 kronor.