Skomode hösten: De trendigaste modellerna att satsa på

Höstens skomode 2020: Vi ser allt från loafers och lårhöga stövlar, till chunky boots i gummi och nättare fluffiga skor.
Höstens skomode 2020: Vi ser allt från loafers och lårhöga stövlar, till chunky boots i gummi och nättare fluffiga skor. - Foto: Foto: Kris Atomic/Unsplash.com
Dela på Pinterest
Vi har spanat in höstens 7 hetaste skotrender. Vi ser allt från loafers och lårhöga stövlar, till chunky boots i gummi och nättare fluffiga skor till hösten.

Många av höstens hetaste skotrender går att hitta i butikerna redan nu. Här listar vi några av våra favoriter från budget och lyx.

Skotrend 1: Lårhöga stövlar

Lårhöga stövlar är ett måste denna säsong. Ju högre desto bättre! Flera av världens modehus satte trenden för säsongen. Den lårhöga läderstöveln ska sitta tajt som ett andra skinn i höst.


Svarta höga stövlar med krokodilmönster. Köp dem här för 749 kronor.

Dessa vansinnigt snygga stövlar från SWNUKAKA är finns i svart och offwhite. Just nu är dessa stövlar på rea med 20% rabatt - vilket kap! Du hittar dem här.

Skotrend 2: Loafers

I höst får den älskade loafern ta större plats i garderoben. Med sällskap av broques och oxfords finns sannerligen massor av modeller att spana in inom denna skotrend. Bär dem gärna i kontrast till ett par tunna, krispigt vita strumpor.

Klassisk loafermodell med kraftig sula från G.H Bass.

Skotrend 3: Rejäl platå

Har du drömt om dagen då du kan använda de där underbara 80-talsklackarna du köpte second hand för x antal år sedan? Wait no more! Är i år nämligen året då platåskon kommer tillbaka.

För den som inte vågar sig på platåtrenden helt och hållet kan ett par platform sneakers vara en trendsäker kompromiss. Du hittar dem här.

Skotrend 4: Retro sneakers

Modevärlden har tröttnat något på vita chunky sneakers och introducerade retro sneakers inför denna säsong. Det vill säga lite nättare sneakers i kombinerade färgställningar och gärna med synlig logga. Vi gillar det skarpt!

Mer retro än såhär blir det inte! Vans Old Skool-modell i ny färgtappning. De blir dina för 799 kronor.

Skotrend 5: Gummiboots

Perfekt för det skandinaviska klimatet. Kanske förutsåg modeskaparna pandemin och friluftslivets uppsving? Oavsett så kan vi äntligen klä oss i gummiboots och gummistövlar utan att kompromissa med trendfaktorn!

Omåttligt trendiga och stilsäkra gummiboots. Klicka hem dem här.

Skotrend 6: Fluffiga skor

Förra året var pilé och teddy det material som syntes på alla accessoarer. I år ser vi gärna den mjuka skotrenden fortsätta, fast i uppdaterad variant. Fluffigt, fluffigt och fluffigt!

Fluffiga innetofflor från Shepherd. Finns i flera färger.Här för 799 kronor

Snyggaste klackskorna med leopardmönster. Du hittar dem här.

Skotrend 7: Ormskinn

Ormskinnsmönstrat pryder ofta många boots säsong efter säsong. I år likaså, men syns på sneakers, loafers och sandaaler i större utsträckning. Haka på den återupplivade trenden nu! 

Snyggaste skorna i höst med krokodilskinnsimmitation. Klicka hem dem här.

Sneakers med hög klack och rund tå. Så snyggt tillsammans med ett par tunna knästrumpor i någon rolig färg. Dessa kan du klicka hem här.

Riktigt trendsäkra sneakers från About You som garanterar livar upp "din lilla svarta" till vardags. Spana in dem här.