Höstens stora lädertrend: 3 trendiga outfits att sno rakt av!

- Foto: Foto: Creative Lab/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Lädertrenden hösten 2020 är ett faktum och det finns massor av snygga plagg i butikerna just nu. Men hur stylar man trenden bäst?

Så du har bestämt dig för att haka på lädertrenden i höst, men känner dig osäker på hur du ska bära den. Du kan vara lugn, här ger vi dig tre grymt snygga och trendiga looks att sno rakt av.

Outfit 1: Läderjacka

Skinnjackan är en grym staple att ha i garderoben! Vi älskar denna blazer med stora slag i rak modell. Så snyggt att bara slänga över en stickad tröja som en go-to de dagar du inte vet vad du ska ha på dig.

Outfit 2: Skinnbyxa

Den perfekta vardagsoutfiten i höst, håller du inte med? Culottes i läderimitation med en klassik vit skjorta är en drömkombo. Addera ett par chunky loafers, en rutig rosa tröja och ett par riktigt stilrena solbrillor och vi är hemma! 

Outfit 3: Skinnklänning

För dig som vågar dig på skinnklänningen förslår vi att du bär den över en finstickad polotröja i en färg som du gillar. Det ger en jättefin kontrast som framhäver lädrets struktur. Styla med ett par grova kängor för extra trendfaktor och höj volymen med roliga accessoarer. 

Läs även: 12 snygga höstjackor – för dig som vill klä dig trendsäkert