Mest läst

Sommarmode 2022: Plagg, färger och material som trendar

Det blir flippig mesh, satin och kort-kort i sommar. YES! - Foto: Monki, Nelly, Monki
Dela på Pinterest
Vilka plagg är måsten i sommar? Modette listar sommarmodet för 2022 – och vi dör vad snyggt allt är!

Sommarmodet 2022 är fyllt av färger som poppar, kort-korta kjolar, fejkläder och virkat. Och vi älskar det! Modette har djupdykt i årets sommartrender och samlat ihop en artikel för dig som vill känna dig helt i tiden.

Modet som trendar sommaren 2022

Det går en röd tråd genom sommarmodet 2022 – och det är 00-talet som knackar på dörren och undrar om det är dags att komma in än. Även om vi inte släppt 90-talet helt och hållet har vi börjat smaka lite på början av nollnoll. Vi snackar virkat, linnen och kort-korta kjolar. 

Sommarmode 2022: FLIPPIG MESH

Finns att köpa här!

Finns att köpa hääär!

Mesh, det genomskinliga syntetiska tyget fortsätter ta över våra garderober och mönstren blir bara flippigare och flippigare.

Sommarmode 2022: Denim (i allt)

Finns att köpa HÄR.

Finns att köpa här!

Kanske det mest 00-iga av allt är denna obsession för denim. Jeanstyget kommer dyka upp överallt. I väskor, västar, linnen... Allt...

Sommarmode 2022: Kort-kort(-kort)

Finns att köpa här!

Finns att köpa här!

Kort-kort-korta kjolar, gärna i blommigt. Det här flirtar med både 90-talet, men även 00-talet hade en viss svag länk för blommigt och kort-kort. Stajla med något tungt!

Sommarmode 2022: Fejkläder / Faux leather

Finns att köpa här!

Finns att köpa HÄR!

Det låter snyggare att säga faux, men egentligen är det ju bara fake/fejk. Hur du än uttalar det är det här en trend som fortsätter dyka upp, och i sommar är det riktigt hett.

Sommarmode 2022: Satintoppar

Finns att köpa här.

Finns att köpa här!

Bianca Ingrosso älskar det, vi älskar det. Vi hoppar ni älskar det. Det är så rätt just nu, och alla färger funkar på satin. 

Sommarmode 2022: Virkat och tunt

Finns att köpa hääär!

Finns att köpa här!

Virkat är superinne och sommarmodet för 2022 kommer präglas av virkade detaljer och plagg. Även bikiniöverdelar kommer vi se massor av virkat! För att inte nämna strandväskor, linnen... Och långa, långa klänningar.

Sommarmode 2022: Färger som POPPAR

Finns att köpa här!

Finns att köpa här!

Glöm jordnära toner och pastell... För det som verkligen trendar och präglar hela sommarmodet 2022 är poppande färger som chockar ögat. På naglarna, på kläderna, på accessoarerna, skorna... Allt!