Carolina Gynning x Bubbleroom - Här är våra favoriter

Carolina Gynning x Bubbleroom
Carolina Gynning x Bubbleroom - Foto: Foto: Bubbelroom
Dela på Pinterest
Förra veckan släppte Carolina Gynning sin efterlängtade kollektion med Bubbleroom. Vi har spanat in kollektionen och hittat några riktigt snygga favoriter.

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Förra veckan släppte tv-profilen samt konstnären Carolina Gynning sin kollektion tillsammans med Bubbleroom. Kollektionen är en riktig sommardröm som skriker fest i färgglatt. 

1. Svart blazer

Foto: Bubbelroom

En oversizad kavaj är riktigt trendigt just nu och går att matcha med mycket. Finns även i rosa vilket är en perfekt sommarfärg. Spana in den här.


2. One shoulder topp

Foto: Bubbelroom

En söt topp i dusty pink och knytning i mitten. Volangdetaljerna gör att toppen passar till fest såväl som vardags. Klicka hem den här för 349 kronor.


3. One shoulder klänning

Foto: Bubbelroom

Det här är en riktig favorit hos oss! Den här sockersöta klänningen passar perfekt till alla sommarens bröllop. Köp den här.


4. Vita kostymbyxor

Foto: Bubbelroom

Klassiska vita kostymbyxor går aldrig ur modet! Dessa från Gynnings kollektion är i skön stretch och hög midja. Du kan köpa de här för 499 kronor.


5. Plisserad kjol

Foto: Bubbelroom

Plisserad kjol är riktigt hett just nu och går att matcha till en uppklädd look med klackskor men även en vardagligare look med sneakers och t-shirt. Denna finns i två färger och du hittar dem här.

6. Byxdress

Foto: Bubbelroom

Carolina Gynning har lyckats designa den perfekta byxdressen i djup blå! Denna kommer passa perfekt på alla sommarens tillställningar. Klicka hem den här.

7. Spetstopp

Foto: Bubbelroom

En spetstopp är ett säkert kort i garderoben som passar både vardags och fest. Toppen finns i både rosa och vitt. Köp den här för 299 kronor.


8. Lace dress

Foto: Bubbelroom

Den här spetsdrömmen med volanger älskar vi! Modellen är figurnära vilket skapar en elegant känsla. Spana in den här.


9. Byxor i leopardmönster

Foto: Bubbelroom

Lite djurmönster har väl ingen dött av? Dessa byxor i sidenimitation piffar upp vilken tråkig outfit som helst. Matcha med ett par snygga klackar för en lyxigare känsla. Köp här för 299 kronor.


10. One shoulder byxdress

Foto: Bubbelroom

En lyxig byxdress i fantastisk korallfärg. Klicka hem den här för 599 kronor.


Läs även: 27 klänningar till sommarens bröllop - för olika kläderkoder