10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob

Sommarplagg 2021
Fina sommarplagg sommaren 2021. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Svårt att få ihop sommargarderoben? Modette har listat tio nyckelplagg som hjälper dig att skapa fina outfits för varmare väder.

I den här artikeln förekommer kommersiella länkar.

Att bygga upp en komplett sommargarderob kan kännas svårt, men med några få välvalda plagg kommer du långt. Modette har samlat 10 plagg som både kan kombineras med varandra såväl som med gamla plagg i garderoben för att skapa härliga sommaroutfits. 

Psst! Du kan shoppa produkterna direkt i bilderna genom att klicka på de blåa spottarna eller via Modettes shop här nere i hörnet.

Trendiga kläder sommar 2021

1. Kjol

Satsa på en kjol som både kan kläs upp och kläs ner. Den här fina modellen från Dedicated kan användas på kontoret såväl som på semestern. Matcha med en t-shirt för en ledigare känsla eller med en blus för att direkt få en mer uppklädd look.


2. Jeansjacka

Jeansjackan är sommarplagget som aldrig går ur tiden. Här i en underbar, klassiskt blå denim-färg från Amendi.


3. En somrig topp

En somrig topp kan kombineras på många olika sätt. Den här ljuvliga modellen från Whyred kan antingen bäras till ett par jeans eller en kjol. (Tips! Bär den över en t-shirt för att skapa en modern look.)


4. Mjukiströja

En snygg, lite varmare tröja är bra att ha till sommarens alla grillkvällar. Den här tröjan från Residus är perfekt att dra över klänningen när dag går mot kväll.


5. Färgglada sneakers

Ett par färgglada sneakers lyfter vilken outfit som helst. Varför inte satsa på ett par i en av sommarens trendigaste material, mocka? (Du hittar dem även i ljusgrått i vår Modette-shop).


6. Baddräkt

En snygg baddräkt kommer alltid till nytta. Den här underbara baddräkten kan även användas som en topp genom att bäras till en kjol eller ett par shorts. 

Är du ute efter snygga baddräkter 2021? Här hittar du sommarens trendigaste modeller.

7. Vita jeans

Sommaren i Sverige kan som bekant även bjuda på kyligare dagar. Behåll sommarkänslan med ett par ljusa jeans. Här i en modern, vid modell från Amendi.


8. Långklänning

Satsa på en enfärgad klänning som täcker många användningsområden. Den här härliga modellen från Dedicated kan du styla med ett par sneakers för en ledig look eller klä upp med hjälp av ett par färgglada klackar.

Läs också: 20 fina midsommarklänningar – under 500 kronor

9. Vit skjorta

En fin och ledig skjorta bör finnas i allas sommargarderob. Använd till en kjol, ett par jeans eller över bikinin på väg till stranden.


10. Cykelbyxor

Cykelbyxorna är här för att stanna. De är inte bara snygga utan även sommarens kanske skönaste plagg! Kombinera med en skjorta (exempelvis den ovan från Amendi) för en dressad look eller använd under klänningen för blåsigare dagar. 

Mer:

Bikinis 2021 – snygga och prisvärda badkläder till sommaren