6 stråväskor att bära hela sommaren

Stråväskor
9 stråväskor att bära hela sommaren
Dela på Pinterest
Vill du också se så där härligt avslappnad och chic ut på stranden? Då ska du klicka hem en fin stråväska. Modette tipsar om 6 snygga stråväskor att bära hela sommaren.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Stråväskor är väldigt bra att använda när du ska ut på sommarens alla äventyr. Vad sägs om packa stråväskan full med godsaker och ha en mysig picknick eller packa ner en handduk och badkläder och åk ut till något härligt badställe. De är rymliga och lagom stora, vilket gör att man får plats med alla nödvändigheter utan problem. 

Sommargarderoben är inte komplett utan en stråväska. Stråväskan ger en skön avslappnad look och passar lika bra på utflykten som inne i stan. 

Olika stråväskor

Stråväskan finns i flera prisklasser från budget till lyx. Välj mellan små och stora stråväskor med olika dekorativa detaljer – vad sägs om lyxiga läderhandtag eller virkade loggor? 

Fördelar med stråväskor

Det som gör stråväskan till en grym sommarväska är att den är tålig och slitstark. Du kan utan problem ta med den till stranden utan att få med dig massor av sand hem eller på båtutflykten utan att oroa dig för saltstänk. 

9 snygga och trendiga stråväskor 

Spana in Modettes utvalda favoriter!

1. Bow19 Straw Bag Classic

En superfin flätad stråväska från Bow19 med dubbla handtag. Klicka hem den här för endast 299 kronor.

2. Bow19 Straw Bag Medium

En lite mindre stråväska som passar perfekt för sommardagar inne i stan. Matcha med ett par fina jeansshorts och en ljusblå linneskjorta. Så snyggt! Köp väskan härifrån.

3. Rectangular Straw Bag

En mindre axelbandväska. Hur söt är inte denna stråväska? Använd den till sommarens alla middagar och fester och få till en skön och avslappnad look. Klicka hem den här!

4. Leather-Trimmed Open Straw Tote

En trendig och stor stråväska med svarta läderdetaljer. Klicka hem den härifrån!

5. Braided Straw Tote

Spana in denna fina stråväska som går att klä upp och ner. Bär den till stranden med en fin bohemisk tunika och söta sandaler eller bär den i stan med en silkesklänning med tunna band och enkla sandaletter. Klicka hem den här!

Läs mer: 

Solhatt dam – viktigaste accessoaren på beachen

8 trendiga sandaler för dam att klicka hem