Snygga vårjackor – som du kan klicka hem för under 900 kronor

Årets snyggaste vårjackor – som du kan klicka hem redan nu! - Foto: Foto: Creative Lab/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Än är det mycket snö och slask utanför fönstret, men snart är våren 2021 här! Häng med oss när vi listar årets trendigaste vårjackor.

Vårjacka: XL-trenchcoat

Statement-trenchcoaten är ett starkt nyckelplagg till våren! Så, om du inte redan har en trench i garderoben är det alltså hög tid att införskaffa en. Satsa gärna på en kappa i en sötrre storlek eller oversize-modell. Den här snyggingen kommer från Gina Tricot. Klicka hem den hör för 799 kronor.

PSST! Trenchcoaten är ett sådant klassiskt och tidlöst plagg att vi kan lova att du får glädje av den under fler säsonger. 

Vårjacka: Jeansjacka

Jeansjackan är ett säkert vårtecken. Ge dig själv lite vårkänslor genom att klicka hem den här klassiska varianten av jeansjackan. Den är bara så snygg! Shoppa den här för bara 599 kronor.

Vårjacka: Skinnjacka

Läder är ett av vårens trendigaste material när det kommer till mode! Vi gillar den här jackan i läderimitation. Du hittar den här för 699 kronor.

Vårjacka: Teddyjacka

På den tidiga våren, när det fortfarande är lite kyligt ute, är denna teddyjacka en riktigt dröm. Det randiga mönstret är bara så snyggt! Endast 699 kronor här.

Vårjacka: Friluftsjacka

Outdoor- och friluftsliv är ett återkommande tema under våren 2021! Satsa på en riktig friluftsjacka i mossigt skogsgrön färg. Den blir din för 649 kronor.

Vårjacka: Vadderad väst

Västen är ett plagg som hänger kvar från år 2020! Det tackar vi för – vi älskar nämligen den vadderade västen. Finns att köpa här för 699 kronor.

Vårjacka: Quiltad jacka

En kort quiltad jacka i ljus fräsch färg är ett toppenval till våren. Den blir din för bara 699 kronor här.

Vårjacka: Regnjacka

Det händer ju att det regnar även på vår- och sommarhalvåret i Sverige. Förbered dig genom att klicka hem en snygg regnjacka. Den här kommer från Lindex och kostar 599 kronor här.

Vårjacka: Overshirt

En overshirt är det perfekta mellantinget mellan vårjacka och en vanlig skjorta. Vi älskar den här rutiga varianten från NA-KD. Här kan du shoppa den för 899 kronor.

Vårjacka: Kort kappa

Det kan inte bli fel med en stilren tunn kappa. Till våren väljer vi gärna en i en kortare modell. Den här snygga jackan finns i flera färger. Köp den här för 799 kronor.


Läs även:  Vårskor vi älskar – 19 par snygga sneakers att klicka hem nu