Torsdag 11 April - dagens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 19 februari och 20 mars. De sägs vara känsliga, intuitiva och drömmande individer som ofta har en stark koppling till konst, musik och spiritualitet. Fiskarna är också kända för sin medkänsla och empati gentemot andra människor.

Privatliv

Dagens skifte av månen från ditt tredje hus till det fjärde signalerar en tid för djärva drag i kärlek. Istället för att bara drömma om vad du skulle vilja göra för att fånga någons uppmärksamhet, känner du dig inspirerad att agera direkt. Att närma dig någon du är intresserad av och starta en konversation är ett betydande steg framåt för dig. Detta drag kan visa sig vara ett av de bästa besluten du har tagit, och öppna upp nya möjligheter i ditt personliga liv.

Yrkesliv

Stressen på jobbet kan vara på uppgång, och påverka dig mer än du kanske inser. Det är viktigt att komma ihåg att inte ta på dig den negativa energin som cirkulerar i din professionella miljö. Skydda din mentala och emotionella välmående genom att hålla dig distanserad från spänningen och fokusera på att behålla en positiv inställning. Detta är inte din börda att bära, så försök att hålla ett hälsosamt avstånd från kaoset.

Hälsa

Dagens planetenergi utmanar dig att upprätthålla din hälsorutin mitt i all emotionell och mental oro. Nyckeln är att ta ett steg tillbaka och bedöma situationen utan att låta den konsumera dig. Låt inte distraktioner leda dig till att försumma din fysiska välmående. Håll fast vid dina hälsovanor och kom ihåg att ta hand om dig själv inte bara är viktigt, det är nödvändigt, särskilt under stressiga tider.

Känsloliv

Med månen som flyttar in i ditt fjärde hus, kan du känna en våg av känslor relaterade till hem och familj. Det är en dag att uppmärksamma dina inre känslor och hitta tröst i ditt personliga utrymme. Att reflektera över dina känslor kan ge klarhet och frid.

Resa

Den nuvarande transiten antyder att resor kanske inte är huvudfokus idag, men om resplaner finns i horisonten, överväg destinationer som erbjuder en känsla av emotionell trygghet eller koppling till dina rötter. Korta besök till familj eller platser från ditt förflutna kan vara särskilt givande.

Tur

Idag kanske inte medför tur i form av stora gester eller stora vinster, men i de små, meningsfulla kopplingarna och insikterna, särskilt kring hem och familj. Var uppmärksam på de små sakerna som ger dig glädje och tröst.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats