September - månadens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är det sista stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig från den 19 februari till den 20 mars. I månaden september är fiskarna kända för sin kreativitet, intuition och medkänsla. De är drömmare och visionärer som ofta har en stark koppling till konst och spiritualitet. Fiskarna är också känsliga och empatiska, vilket gör dem till utmärkta lyssnare och stödjande vänner.

Fiskarna, en ny relation kan vara på väg denna månad. Fatta beslut och förvänta dig förbättringar i din karriär. Din nuvarande relation kan gå igenom en tuff period, så försök att undvika gräl. Om du är sjuk, överväg att få en andra åsikt från en annan läkare.

Din lyckodag är måndag den 12 augusti. Ditt lyckotema denna månad är 'Ge Aldrig Upp Hoppet.' För att dina drömmar ska bli verklighet, Fiskarna, måste du också aldrig sluta hoppas att de kan bli verkliga. Första kvartalet Månen i Skorpionen den 12 augusti visar att du behöver engagera dig i dina drömmar igen och vara uppmärksam på eventuella möjligheter eller förändringar. Skorpionen styr ditt lyckohus, så under denna tid kan du få chansen att resa, eller en ny väg kan öppnas i ditt liv. Men om du förlorar hoppet eller bara ser allt arbete du fortfarande har att göra, kan du missa det.

Lita istället på det arbete du har gjort och på vad din magkänsla säger dig, för du är precis där du ska vara. Belöningarna du har arbetat för kommer. Du behöver bara lova dig själv att aldrig ge upp hoppet eller ditt engagemang för att uppnå framgång i din själ.

Din månatliga affirmation är: 'Jag prioriterar mina uppgifter effektivt och jag har tro på min framsteg.'

Det är aldrig lätt att vara produktiv när Merkurius går retrograd och orsakar lite kaos, som det kommer att göra denna månad - men ditt horoskop för augusti 2024 kommer att ge dig den energi du behöver för att göra verkliga framsteg i ditt liv. Nymånen den 4 augusti är en av de bästa tiderna att få saker gjorda under hela månaden, så använd denna månes vibe för att självsäkert ta itu med din att-göra-lista och ta hand om dina ansvar innan retrograden börjar senare samma natt.

Kärleksplaneten Venus kommer att ansluta sig till Merkurius i ditt relationsområde samtidigt - så medan du kanske finner dig själv sortera igenom tidigare oenigheter eller missförstånd i kärlek, lovar Venus att ge en känsla av harmoni som hjälper dig att hålla freden.

Några intensiva konflikter i himlen kommer att aktivera tuff-kärleksplaneten Saturnus i ditt tecken i mitten av månaden, så du kommer att utmanas att stå fast vid dina gränser och ta reda på vad som är värt att investera i - oavsett om det är en relation, ett jobb eller ett personligt mål. Ge dig själv tid att tänka ensam under fullmånen den 19 augusti, eftersom svaren du söker troligen finns inom dig.

Efter denna intensiva fullmåne tillsammans med några av de retrograda omkastningarna i dina relationer tidigare i månaden, kommer den sista veckan i augusti att kännas som en frisk fläkt. Att uttrycka dina djupaste känslor känns mycket lättare nu, och du kommer att kunna fokusera mer noggrant på vad som kommer upp i dina närmaste partnerskap.

Du har några nya ansvarsområden eller rutiner som du behöver ta hand om. Nu, i en perfekt värld, skulle du få din favoritperson att hjälpa dig att bemästra detta nya ansvar, men vissa saker behöver göras ensamma. Detta kan orsaka viss oro i dina relationer, och i m

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats