Augusti - månadens horoskop för Jungfrun

Jungfrun
Jungfrun
Dela på Pinterest
Jungfrun är ett jordtecken som är född mellan den 23 augusti och 22 september. I månaden Augusti är det Jungfruns tid att lysa med sitt analytiska och praktiska sinne. Jungfrun är känd för sin noggrannhet, ordning och strävan efter perfektion. De är ofta omtänksamma och hjälpsamma mot andra, och har en stark vilja att göra gott för samhället.

I augusti kan du stöta på några utmaningar i ditt personliga och arbetsliv. Du kan uppleva svek från någon nära dig. Det kan bli bråk eller till och med ett uppbrott med din partner. Var noga med att ta hand om din hälsa, eftersom du kan få problem med hjärtat eller behöva genomgå en operation. Förvänta dig inte några stora förändringar i din karriär just nu.

Din lyckligaste dag denna månad är fredagen den 9 augusti. Ditt lyckliga tema är 'Hjärtefulla Händelser'. Du har försökt lista ut vad balans innebär i ditt liv, Jungfru. Inte bara inom dig själv, utan mellan dina stora drömmar och det stabila, kärleksfulla, konsekventa personliga liv du vill ha. Till en början kan det ha verkat som ett val mellan karriär och familj, eller hem och äventyr. Men det handlar egentligen om att förstå mer om vad du vill ha från ditt liv.

På fredagen den 9 augusti kommer asteroiden Juno tillbaka till Vågen, vilket ger dig mer pengar och djupare personliga relationer. Du kommer att börja känna dig mer stabil i ditt liv och hoppfull när du ser att det du vill ha är möjligt.

Juno i Vågen kan också ta upp pengafrågor i din personliga relation, som ett äktenskapsförord, investeringar eller bättre planering för framtiden. Även om du är på väg in i en mer tillfredsställande tid i ditt liv, kanske du fortfarande vill vänta till september innan du faktiskt skriver under något.

Ditt månatliga budskap att komma ihåg är: 'Förlåtelse befriar mig och låter mig leva i nuet.'

Lejonets säsong kan vara sommarens höjdpunkt, men vila upp dig, eftersom ditt Jungfru-horoskop för augusti 2024 inte kommer igång förrän i slutet av månaden. Nymånen den 4 augusti är en bra tid att se inåt och tänka på vad du vill uppnå innan din födelsedagssäsong.

Gör dig redo för en sommarförvandling också, eftersom romantiska Venus går in i ditt tecken senare samma dag, och sprider sin attraktiva magi över dig. Strax efter nymånen kommer din styrande planet Merkurius att gå i retrograd i ditt tecken, så ta ett djupt andetag och sakta ner med logistiska frågor för att undvika stora missförstånd.

Retrogradens intensitet lättar upp lite i mitten av månaden när Merkurius flyttar ut ur ditt tecken. Men vissa kosmiska kollisioner kan skapa spänningar mellan ditt arbete, personliga liv och relationer.

Använd fullmånen den 19 augusti som en tid att släppa onödiga åtaganden så att du har mer tid att fokusera på de viktiga sakerna. Månaden avslutas på en hög not, eftersom Jungfru-säsongen börjar den 22 augusti, och Merkurius retrograd slutar mindre än en vecka senare. Fira! Solens strålkastarljus är på dig och du kommer att känna dig mycket mer uppfriskad.

I början av månaden kommer du att bli medveten om delar av dig själv som du inte har märkt tidigare. Du kan tacka nymånen för det. Du kommer att börja tänka mer djupt på de mönster du faller in i. Till exempel, du undviker ofta rampljuset - varför är det så? Vilket inre helande behöver ske?

I mitten av månaden kommer du att börja

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats