Oktober - månadens horoskop för Jungfrun

Jungfrun
Jungfrun
Dela på Pinterest
Jungfrun är ett jordtecken som är född mellan den 23 augusti och 22 september. I månaden oktober kommer Jungfrun att känna sig extra fokuserad och organiserad. Det är en bra tid för att planera och strukturera för framtiden, samt att ta hand om detaljer som annars kan ha blivit förbisedda. Jungfrun kan också känna en stark önskan att hjälpa andra och att vara till nytta på olika sätt.

Hej där, Jungfru! Den här månaden kommer att bli stor för dig. Fullmåneförmörkelsen i Fiskarna sker i ditt relationsområde, så förbered dig på att stärka och utveckla din inre krets av supportrar. Kom ihåg, ingen kan göra allt ensam, så se till att du visar kärlek och uppskattning till de människor som alltid stöttar dig. De är verkligen en av livets största skatter.

Nymånar i ditt tecken kan också tända nya idéer och samtal, så förvänta dig att ha många "aha!"-ögonblick den här månaden. Som ett Merkurius-styrt tecken finns det inget som Jungfru-energi för att hjälpa dig att få dina prioriteringar raka och lista ut den bästa vägen till framgång. Se bara till att du skriver ner alla dina idéer så att du kan göra en solid plan.

Den vilda planeten Uranus går i retrograd denna månad, medan Pluto retrograd flyttar in i ditt 5:e hus samma dag. På grund av dessa bakåtrörelser kommer du att hitta ett nytt kreativt utlopp som du inte kan tro att du någonsin levde utan. Den kloka asteroiden Pallas flyttar in i ditt 4:e hus, vilket får dig att märka all den kärlek som omger dig.

Det finns en intensiv förmörkelse som påverkar dina relationer, så försök att inte festa för hårt runt den tiden. Missförstånd kan uppstå, men du kommer att kunna reda ut saker och ting när solen flyttar in i Vågen senare i månaden. Dessutom slutar september med att din styrande planet, Merkurius, flyttar in i ditt 2:a hus, vilket kommer att hjälpa dig med förhandlingar, särskilt om pengar.

Välkommen till september, Jungfru! I augusti började din födelsedagssäsong, och Ceres, näringens asteroid, påminde dig om att fira - även om folk var sena till din fest på grund av Merkurius retrograd. Även om solen lämnar ditt tecken för Vågen denna månad, åtminstone rör sig Merkurius framåt igen. I september finns det en vild förmörkelse som påverkar dina relationer, men stjärnorna kommer också igenom för att hjälpa dig att hantera dessa förändringar med lätthet.

Din månatliga affirmation är: "Jag är på en väg som leder till självupptäckt."

Solen skiner i ditt tecken denna månad, så ditt Jungfru-horoskop för augusti 2024 är fullt av chanser att växa och till och med helt omskriva vissa delar av din historia. Allt börjar med en nymåne i ditt tecken, vilket ger dig en kraftfull ny början som kan hjälpa dig att bli seriös om dina långsiktiga mål. Din smarta styrande planet Merkurius hoppar in i ditt tecken den 9 september, så förvänta dig att känna dig extra skarp mentalt. Du är kvickare och snabbare än någonsin, så kom ut där och imponera på folk med din briljans.

En stor månförmörkelse träffar den 17 september, och ber dig att bli realistisk om relationer. Är du orealistisk om kärlek? Behöver du justera dina förväntningar? Möta fakta samtidigt som du hedrar ditt hjärta, för detta är början på en viktig resa för dig, både personligt och i dina relationer.

Solen lämnar ditt tecken den 22 september, följt av Merkurius några dagar senare. Du kanske bör

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats